Ross The Boss

Ross The Boss

Tarihler: 25 Mayıs 2017 Perşembe ~ 25 Mayıs 2017 Perşembe 25 Mayıs 2017 19:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2017 ~ May 25, 2017
%100 METAL sunar: ROSS THE BOSS İstanbul'da!

Birbirinden önemli müzisyen ve grupları Türk izleyicilerle buluşturan %100 METAL serisi ünlü Heavy Metal grubu MANOWAR'ın orijinal gitaristi Ross The Boss konseri ile devam ediyor. 

25 Mayıs Perşembe akşamı İstanbul'un yeni konser mekanlarından IF Performance Hall Beşiktaş'ta gerçekleşecek olan konserde Ross The Boss ve grubu "Hail And Kill", "Blood Of My Enemies", "Battle Hymn", "Sign Of The Hammer" ve birçok önemli MANOWAR şarkısını çalacak. 

MANOWAR'ın adını Metal tarihine altın harflerle kazıdığı ilk 6 albümündegitaristlik yapan Ross The Boss, bu dönemdeki birçok önemli MANOWAR şarkısına da imza atmıştır. 

Davulda bir dönem MANOWAR'ın davulculuğunu yapmış olan Rhino'nun da olduğu Ross The Boss kadrosunda basgitarda SYMPHONY X'ten Mike Lepond ve vokalde Marc Lopes yer almakta. 

%100 METAL'in katkıları ile gerçekleşecek Ross The Boss konseri İstanbul'un yeni ve en önemli mekanlarından biri olacak olan IF Performance Hall Beşiktaş'ta gerçekleşecek. 

Bugüne dek Moonspell, Evgeny Grinko, Wardruna, Richie Kotzen, Mr. Big, Dave Lombardo, God Is An Astronaut, Wardruna gibi grup ve müzisyenlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MoodLive organizasyonu ile gerçekleşecek konserde MANOWAR hayranları bir araya gelecek. 

%100 METAL kapsamında gerçekleşecek Ross The Boss İstanbul konseri 2017 yılının unutulmaz konserleri arasına girecek. 

ÖNEMLİ UYARI: 

Ross The Boss Band yoğun turne programı nedeniyle konser günü saat 20.30'da sahne alacaktır!

Konsere gelecek olan izleyicilerin dikkatine! Kapı açılış saati 19.00 ile 20.30 arasında IF Performance Hall barında "Happy Hour" uygulaması olacaktır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati: 19:00- Konser saati: 20:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT