Rock Off 2017

Rock Off 2017

Tarihler: 29 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 29 Temmuz 2017 Cumartesi 29 Temmuz 2017 13:00

Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi

Ücret: Sahne Önü: 215.00 TL - TükendiNormal: 165.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2017 ~ Tem 29, 2017
Bu sene 4. sü gerçekleştirilecek olan Monster Energy Presents: Rock Off 2017, 29 Temmuz 2017 tarihinde Uniq Açıkhava Sahnesi'nde olacak!

"Daha önce Megadeth, HIM, Amon Amarth, Stratovarius, Gojira, Korn, Apocalyptica, Behemoth, Annihilator, Haggard, Jorn Lande, Dark Tranquillity, My Dying Bride, Korpiklaani, Turisas, Dragonforce, Sabaton, Unleashed, Children of Bodom, You May Kiss The Bride, Milk Hunter, Murder King, Ayşe Saran, Pitch Black Process, Mekanik gibi birçok yerli ve yabancı rock/metal grubunu ağırlayan Rock Off, bu sene yine en çok sevilen grupları ağırlayacak.

Festivalde bu sene, Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve ülkemizde ilk defa kendi prodüksiyonları olan görkemli Viking sahnesi ile konser verecek olan AMON AMARTH, Türkiye'deki ilk konserini verecek olan death metal’in rüya kadrosu BLOODBATH, Grind Core/Death Metal'in efsanevi isimlerinden NAPALM DEATH ve Folk Metal'in sevilen temsilcisi KORPIKLAANI yer alacak. Monster Energy Presents: Rock Off 2017'nin yerli konukları ise sahne enerjisi dillere destan BLACK TOOTH, doom metal’in İstanbul kalesi SÜLFÜR ENSEMBLE ve kendine has death metal tarzıyla ses getiren MILK HUNTER olacaktır.

Herkesi yılın en büyük metal festivaline bekliyoruz!"

- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Mekan kapı açılış saati: 12:00- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT