Pascal Contet & Miguel Chevalier

Tarihler: 27 Kasım 2015 Cuma ~ 27 Kasım 2015 Cuma 27 Kasım 2015 21:00

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: - Tam 33.00 TL İndirimli 30.00 TL Öğrenci 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2015 ~ Kas 27, 2015
Pascal Contet ve Miguel Chevalier 27 Kasım'da Borusan Müzik Evi'nde aynı sahneyi paylaşacaklar.

Akordeoncudan gelen kadife ses ve multimedya sanatçısının imajlarıyla ortaya çıkan bir birleşim... Sine-konserin aksine, bir sessiz filmden harekete geçirilen görüntülerin canlı müzik eşliğinde sunulması, imajların sese yanıt vermesiyle bir performansa dönüşüyor. Pascal Contet'in müziğine yanıt olarak Miguel Chevalier ve ekibi tarafından kullanılan teknolojiyle üretilen görüntüler müzisyen ve imajlar arasındaki etkileşimi ortaya çıkarıyor. Doğaçlama müziğin verdiği hayat ve hareketin akışını, notaların adeta bir fırçaya dönüştüğü anı yakalamak isterseniz Institut Français işbirliğiyle gerçekleşecek bu performansı Borusan Müzik Evi’nde izleyebilirsiniz.

Pascal Contet
Pascal Contet, gerçekleştirdiği çalışmalarla 20 yılı aşkın bir süredir çağdaş müziğin yaratımında önde gelen isimlerden biri ve Fransa'da bu türün öncüsü... Neredeyse 300 yeni yapıtta adı bulunan sanatçı, Luciano Berio, Bernard Cavanna, Joshua Fineberg (ABD), Jean Françaix, Bruno Mantovani ve Martin Matalon gibi bestecilerle çalıştı. Solist ve oda müziği sanatçısı olarak, ayrıca gerçekleştirdiği kayıtlarla sayısız ödülün sahibi olan Contet, elektronik müzikten tiyatroya, yeni ve yenilikçi müzikten medya yapımlarına kadar pek çok alandaki sanatçıyla başarılı işbirlikleri gerçekleştirdi. 

Miguel Chevalier
Miguel Chevalier 1978'den bu yana sanatsal anlam üretmek üzere bir araç olarak kullandığı bilgisayarlara odaklanıyor. Bu tercihi sanatçıyı kısa sürede uluslararası sahnede sanal ve dijital sanatın öncülerinden biri haline getirdi. Günümüzde öncü rolünü devam ettiren bir sanatçı olarak Chevalier, güncel sanatın kendini kanıtlamış, önemli isimlerinden. Deneysel ve disiplinlerarası çalışan sanatçı, doğa ve oyun, akışlar ve ağlar, sanal şehirler ve gösterişli desenler gibi tekrarlayan temaları işliyor. 

20:30: Kapı Açılışı
21:00: Performans



- Etkinliklere 8 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik başladıktan sonra mekana giriş yapılmamaktadır.- Programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Kapı Açılışı: 20.30- Konser: 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT