Mozart’tan Ellington’a

Mozart’tan Ellington’a

Tarihler: 12 Haziran 2017 Pazartesi ~ 12 Haziran 2017 Pazartesi 12 Haziran 2017 21:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 220.00 TL 2. Kategori - 165.00 TL 3. Kategori - 112.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2017 ~ Haz 12, 2017
Mozart’tan Ellington’a, Aya İrini Müzesi'nde meraklılarıyla buluşuyor.

GENEVA CAMERATA

DAVID GREILSAMMER Şef & Piyano
YARON HERMAN Piyano

Wolfgang Amadeus Mozart
Piyano Konçertosu No. 12 La Majör, KV 414

Henry Purcell / Yaron Herman
Periler Kraliçesi operasından Süit & Purcell Transformasyonu

Wolfgang Amadeus Mozart / Yaron Herman
Piyano Konçertosu No. 14, KV 449: Andantino & caz emprovizasyon

Jean-Philippe Rameau
Platée operasından Fırtına, Les Indes Galantes operasından Afrikalı Köleler, Les Boréades operasından Kadril ve Rondo

Jean-Philippe Rameau / Yaron Herman
Kadril ve Rondo üzerine caz emprovizasyon

Yaron Herman
Mojo

Marin Marais / Yaron Herman
Le Rebadinage

Tüm caz düzenlemeleri Massimo Pinca ve Jonathan Keren tarafından yapılmıştır.
Arasız 85’ sürer.

“Muhafaza etmek istediğim bir şey varsa o da bu müziğin doğaçlamaya, özgürlüğe, risk alma imkânına ve deneme cesaretine dayanan özüdür. Bu hislerle yapılan müziğin bize sunduğu keyfi asla unutmamalıyız” Yaron Herman

“Müzik tarzları arasında köprüler kurmak!” Günümüzün en ilgi uyandıran caz piyanistlerinden Yaron Herman, Geneva Camerata ile kurguladıkları ezber bozan projelerinin çıkış noktasını bu cümleyle açıklıyor. Müzikal sınırları keşfetme aşkıyla bir araya gelen genç ve virtüöz müzisyenlerden oluşan Geneva Camerata (GECA) ve şefi David Greilsammer yenilikçi ve maceraperest piyanist Yaron Herman ile güçlerini birleştiriyor; Barok’tan Klasik Dönem’e, çağdaş müzikten caza uzanan köprüler kuruyorlar.

Kazandığı ödüllerle taçlandırılmış müzikalitesi ve tekniğinin yanı sıra geliştirdiği emprovizasyon felsefesi ve teorisi ile de kendini kanıtlamış Yaron Herman, alışılagelmiş müzik normları ve performanslarının dışına çıkabilen, her konseri ile tekrarı olmayan bir müzik deneyimi yaşatan ender piyanistlerden. İlerici ve deneysel icralarıyla müzik türleri arasında esnek bir bağ yaratan Herman o nedenledir ki günümüzün en şaşırtıcı piyanistlerinden biri olarak anılıyor. Choc Jazzman, Disque d'émoi Jazz Magazine ve Victoires du Jazz ödüllerinin sahibi Yaron Herman 2012 Montreux Caz Festivali jüri başkanlığı ve 2014 Montreux Caz Akademisi danışmanlığı görevlerini üstlendi.

New York Times’ın, “Scarlatti: Cage: Sonatlar” resitalini yılın en önemli on müzik olayından biri olarak gösterdiği David Greilsammer 2013’ten beri Geneva Camerata’nın müzik ve sanat direktörlüğünü sürdürüyor. Konser sezonu boyunca, Emmanuel Pahud, Andreas Scholl, Patricia Kopatchinskaja, Daniel Hope, Christian Tetzlaff gibi prestijli müzisyenlerle bir araya gelen orkestra, performanslarını modern dans, tiyatro, video ve görsel sanatlarla birleştirerek disiplinlerarası projeler sunuyor.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT