Korhan Futaci ve Kara Orkestra

Korhan Futaci ve Kara Orkestra

Tarihler: 05 Temmuz 2017 Çarşamba ~ 05 Temmuz 2017 Çarşamba 05 Temmuz 2017 22:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 56.00 TL Ayakta Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2017 ~ Tem 5, 2017
Korhan Futacı ve Kara Orkstra, 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında Salon IKSV'de sizlerle olacak.

Vitrin kapsamında gerçekleşecek bu etkinliğin ev sahipleri söz yazarı, besteci ve saksofonist Korhan Futacı ile orkestrası Kara Orkestra ve Da Poet ile İdil Meşe’nin ortak projesi Rain Lab. Akustik solo projesiyle Avrupa ve ABD’de birçok konser veren, Oceansvs Orientalis için yazdığı şarkıya Acid Pauli’nin yaptığı remiksle dünya çapında bilinirlik kazanan İdil Meşe ile Gaslamp Killer, Chinese Man, Mount Kimbie, Araabmuzik, Daedelus gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan, yerli hip-hop sahnesinin en başarılı isimlerinden Da Poet’in trip-hop ve hip-hop’ı birleştirdiği Rain Lab performansının ardından Korhan Futacı ve Kara Orkestra sahnede olacak.

Tamburada ve Dandadadan'la kaydettiği albümlerdeki söz, beste ve saksafon performansıyla tanınan Korhan Futacı; yurt içi ve yurt dışında birçok caz festivalinde sahne aldı. Pek çok uluslararası sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan Korhan Futacı ve Kara Orkestra, organik bağlarla birbirine kenetlenmiş zengin bir orkestral doku yaratırken yüksek bilinçli bir makine gibi çalışıyor. Konserlerinde ise izleyicilerine alemler ötesi deneyimler yaşatıyorlar.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT