Festival Genç Solistini Sunar

Festival Genç Solistini Sunar

Tarihler: 17 Haziran 2017 Cumartesi ~ 17 Haziran 2017 Cumartesi 17 Haziran 2017 18:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://www.sureyyaoperasi.org

E Posta: info@sureyyaoperasi.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2017 ~ Haz 17, 2017
Geleceğin yıldızlarını festivalde keşfedin!

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SENFONİ ORKESTRASI

HAKAN ŞENSOY Şef
Solist viyola branşındaki ulusal seçmenin ardından açıklanacaktır.

Program ulusal seçmenin ardından açıklanacaktır.

Dünyanın en seçkin müzisyenlerini festival dinleyicileri ile buluşturan İstanbul Müzik Festivali, gelecek vadeden genç yeteneklerimizi sizlerle keşfetmeye kaldığı yerden devam ediyor. Dinleyicilere yeni yetenekler keşfetmenin hazzını yaşatırken genç müzisyenlere de ulusal ve uluslararası sahnelerin kapılarını aralama şansı sunan Festival Genç Solistini Sunar projesi, yapılacak ulusal seçmelerde Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında eğitimlerini sürdüren 24 yaş altı viyolacılar arasından
belirlenecek solisti konuk etmeye hazırlanıyor.

Sahneyi solistiyle olduğu gibi orkestrasıyla da gençlere bırakan bu konserde genç solistimize Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası (DESO) deneyimli şef Hakan Şensoy yönetiminde eşlik edecek. 2001 yılında Türkiye’nin devlet üniversitesi bünyesinde kurulmuş ilk orkestrası olarak çalışmalarına başlayan DESO, geride bıraktığı on altı sene içerisinde Tadeusz Strugała, Howard Griffiths, Antonio Pirolli, Rengim Gökmen, Naci Özgüç, İbrahim Yazıcı, Cem Mansur gibi değerli şeflerle çalışırken Alexander Rudin, Alexander Markov, İdil Biret, Suna Kan, Fazıl Say, Gülsin Onay’ın da aralarında bulunduğu nice solisti ağırladı.

Uluslararası keman kariyerinin yanı sıra orkestra şefi olarak Sholomo Mintz, Raphael Walfisch, Fazıl Say, Milos, Cihat Aşkın, Ryu Goto ve Tedi Papavrami gibi solistlerle çalışmış olan Hakan Şensoy ise Milli Reasürans Oda Orkestrası kurucularından olup İstanbul Oda Orkestrası ve Filarmonia İstanbul topluluğunun kurucusu ve genel müzik direktörüdür. Şensoy 2015 yılı itibariyle Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası Müzik Direktörlüğü görevini de üstlenmiştir.

15. yüzyıla uzanan tarihi ile en köklü enstrümanlardan biri olan, Bach ile “Rönesans”ını yaşayan, Hindemith ile yeni bir yüz kazanan viyola, bu konserle tekrar orkestra önündeki yerini alacak, yoğun ve derin tınısıyla genç solistimizin yorumunda müzikseverlere bir şölen yaşatacak.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT