Dorantes & Taksim Trio:

Dorantes & Taksim Trio:

Tarihler: 05 Nisan 2017 Çarşamba ~ 05 Nisan 2017 Çarşamba 05 Nisan 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM- Drama Sahnesi

Ücret: Normal Dönem1. Kategori 80.00 TL2. Kategori 65.00 TLÖn Satış (15 Mart'a kadar) - TÜKENDİ1. Kategori 65.00 TL2. Kategori 50.00 TL - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2017 ~ Nis 5, 2017
Lebrija'dan İstanbul'a uzanan melodileriyle Dorantes ve Taksim Trio'yu bir araya getiren Akdeniz'de Çingeneler etkinliği, 5 Nisan'da Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde!

Kapı Açılış 20:30
Dorantes & Taksim Trio 21:00


Piyanist ve besteci David Peña Dorantes, geleneksel ve avangartı bir araya getiren özgün tarzıyla flamenkoya bambaşka bir tat katmış bir isim. Bir enstrüman olarak piyano ve bir tür olarak flamenkonun etrafındaki geleneksel kuralları ve sınırları yıkıp piyanoyu flamenko için inovatif bir araç olarak kullanan usta sanatçı; klasik müzik, flamenko ve cazı zarifçe bir araya getiriyor. 

Fransız besteci Claude Debussy ve klasik cazdan etkilenen Dorantes; Orodboy, Sur, Sin Muros ve Paseo a dos adlı 4 albüm yayınladı. Kariyeri boyunca Lole Montoya, Alba Molina, Susheela Raman, El Barrio, Arcángel, Carmen Linares, Miguel Poveda, José Mercé, Theodossi Spasov, Estrella Morente, Taksim Trio ve Renaud Garcia-Fons gibi isimlerle çeşitli işbirliklerine giden Endülüslü müzisyen, 2009'da İspanya Kültür Bakanlığı tarafından layık görüldüğü Genç Yaratıcı Ödülü'yle flamenkoda 21. yüzyılın en önemli isimlerinden biri olduğunu kanıtladı.

Hüsnü Şenlendirici (klarnet), Aytaç Doğan (kanun) ve İsmail Tunçbilek (bağlama) gibi enstrümanlarında duayen üç isimden oluşan Taksim Trio, 2007'de kuruldu. Grubun kendi adını taşıyan ilk albümü, Doublemoon etiketiyle yayınlanırken müzisyenlerin farklı projelerine yöneldiği birkaç yılın ardından Taksim Trio 2, 2013'te Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle piyasaya sürüldü. Son olarak geçtiğimiz yıl Ahi'yi yayınlayan Taksim Trio, 10 yıla varan birliktelikleri boyunca hem Türkiye'nin hem de dünyanın birçok değerli mekanında sayısız konser verdi.    

2016'da düzenlenen Sevilla Bienali'nde performansıyla izleyenleri büyüleyen Dorantes ve Taksim Trio, Akdeniz'in iki yakasından melodilerin ahengini gösterecekleri unutulmaz bir gece için bir kez daha bir araya geliyor! Akdeniz'de Çingeneler, 5 Nisan'da Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde!

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT