Alaturka Records-Direklerarası

Alaturka Records-Direklerarası

Tarihler: 13 Haziran 2017 Salı ~ 13 Haziran 2017 Salı 13 Haziran 2017 21:30

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 130.00 TL 2. Kategori - 110.00 TL 3. Kategori - 90.00 TL 4. Kategori - 70.00 TL 5. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2017 ~ Haz 13, 2017
Uğur Işık'ın sanat yönetmenliğindeki Alaturka Records, 13 Haziran'da özel bir Ramazan programıyla kadim bir geleneğe modern bir yorum getiriyor. Daha önce "Sır" ve "Girizgâh"la Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşan Alaturka Records, "Direklerarası" adını taşıyan projeyle bir kez daha Zorlu PSM'de Atlantis Yapım işbirliğiyle, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında sahne alacak!

Bilenin, görenin ve öğrenenin dilinden düşmeyen eski İstanbul'un şehir kültüründe önemli bir yer tutan Direklerarası Ramazan Eğlenceleri, Alaturka Records dokunuşuyla günümüze taşınıyor ve modern bir yoruma kavuşurken gelenekle olan sıkı bağını koparmamayı başarıyor. 

Karagöz musikisi, kantolar, ilk konservatuvarımız Dârülelhan'ın Direklerarası'na temas eden izleri, Fevziye Kıraathanesi'ndeki Musiki-i Osmani'nin fasılları, Kemani Tatyos ve Kemençeci Vasilaki gibi dönemin büyük ustalarının sesleri, Kavuklu Hamdi'lerin Ramazan mânileri... "Direklerarası", hepsi ve daha fazlasını günümüze taşırken meddah rolünde karşımıza sinema ve tiyatromuzun usta oyuncusu Altan Erkekli ve modern yorumunu çıkarıyor.

Eski İstanbul'un kadim geleneklerinden Direklerarası Ramazan Eğlenceleri, Alaturka Records'ın dokunuşuyla canlanıyor ve modern bir yorumla günümüze geliyor! Alaturka Records "Direklerarası", Altan Erkekli'nin modern meddah yorumu ve Uğur Işık’ın sanat yönetmenliğiyle 13 Haziran'da Zorlu PSM'de!

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT