Prof. Eyal Winter

Prof. Eyal Winter

Tarihler: 02 Nisan 2018 Pazartesi ~ 02 Nisan 2018 Pazartesi 15.00 - 17.00

Yer: santralistanbul

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 34060 Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 78 78 / 78 09

Web: http://www.santralistanbul.org

E Posta: info@santralistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2018 ~ Nis 2, 2018

İstanbul Bilgi Üniversitesi, BİLGİ Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Remzi Sanver ve Rektör Vekili Ege Yazgan’ın ev sahipliğinde, davranışsal ekonomi ve oyun teorisi uzmanı Prof. Eyal Winter’ı ağırlıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları tarafından Türkçeye kazandırılan ‘Akıllı Hissetmek’ kitabının tanıtımı, yazarın katılımıyla 2 Nisan Pazartesi günü saat 15.00’da santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.

Uluslararası Oyun Teorisi Derneği üyesi, davranışsal ekonomi ve oyun teorisi uzmanı Eyal Winter çevrildiği dillerde ilgi uyandıran kitabını tanıtmak ve okurlarıyla söyleşi yapmak üzere, BİLGİ’ye geliyor. Söyleşi, 2 Nisan Pazartesi günü Enerji Müzesi Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.

Eyal Winter söyleşide, oyun teorisi gibi matematik disiplinine özgü bir alanı gündelik hayattan örneklerle basit bir dille anlattığı kitabı hakkında detaylı notlar paylaşacak. Toplam 6 dile çevrilen Akıllı Hissetmek, Türkçeye İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları tarafından kazandırıldı.

Winter Akıllı Hissetmek kitabında Nash Dengesi, Tutsak İkilemi, Bayes Teoremi, Stockholm Sendromu ve zorbaları sevmeye olan eğilim üzerine psikolojik açıklamalarda bulunurken; öfke, taahhüt, güven, cömertlik, aşk, cinsellik gibi duygu ve eylemleri konu ediniyor. İnsanların aşk için neden tutku dolu olduklarından, aşkta tek kişiye duyulan sadakatin nedenine kadar günlük hayattan birçok konu, Winter’ın kitabında karşımıza çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT