Orhan Pamuk Yeni Romanı İmzalıyor

Orhan Pamuk Yeni Romanı İmzalıyor

Tarihler: 13 Şubat 2016 Cumartesi ~ 13 Şubat 2016 Cumartesi 14:00

Yer: D&R Kanyon’da

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2016 ~ Şub 13, 2016

Orhan Pamuk Yeni Romanı “Kırmızı Saçlı Kadın”ı İlk Kez D&R Kanyon’da İmzalıyor

D&R, Orhan Pamuk’u yeni kitabı “Kırmızı Saçlı Kadın”ın ilk imza gününde okuyucuları ile buluşturuyor

Orhan Pamuk, bir kuyucu ustasıyla çırağının zor bir arazide kuyu kazıp su bulmalarının hikayesini anlattığı yeni kitabını 13 Şubat Cumartesi günü 14.00’te D&R Kanyon’da imzalayacak

D&R, sevilen yazarları okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor. Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk yeni kitabının ilk imza gününde 13 Şubat Cumartesi günü 14.00’te D&R Kanyon’da sevenleri ile bir araya gelecek.

Orhan Pamuk, “Kırmızı Saçlı Kadın”da okurlarını otuz yıl önce İstanbul yakınlarındaki bir kasabada liseli bir gencin yaşadığı sarsıcı bir aşk hikâyesiyle, büyük bir insani suçun peşinden sürüklüyor.

Kırmızı Saçlı Kadın hakkında:
1980’lerin ortasında geleneksel usulle kuyu kazan Mahmut Usta ile çırağı “küçük bey” Cem zor bir arazide su ararlarken, kasabanın hemen dışındaki sarı çadırda esrarengiz bir tiyatrocu kadın her gece eski masal ve hikâyeleri yeniden anlatmaktadır. Roman, bir yandan genç kahramanın aşk, kıskançlık, sorumluluk ve özgürlük duygularıyla derinden tanışmasını hikâye ederken, diğer yandan medeniyetler üzerinden babalar ve oğullar; “otoriterlik” ve birey olma konularını tartışıyor.

Kırmızı Saçlı Kadın’da okur, Batı’nın ve Doğu’nun iki temel efsanesi Sophokles’in Kral Oidipus’u (babayı öldürmek) ile Firdevsî’nin “Rüstem ve Sührab”ıyla (oğulu öldürmek) yeniden karşılaşacak ve kendine sıradan hayatlarımızın eski metinlerden ne kadar etkilendiği sorusunu soracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT