Cem Yılmaz ve İskender Paydaş - İmza Günü

Cem Yılmaz ve İskender Paydaş - İmza Günü

Tarihler: 21 Ekim 2018 Pazar ~ 21 Ekim 2018 Pazar 15:00

Yer: Kanyon D&R

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2018 ~ Eki 21, 2018

Geçmiş yılların sevilen şarkılarının günümüze uyarlandığı günümüz parçalarının tersine; İskender Paydaş bu filmde 90’lı yılların şarkılarını 70’li yılların müzikalitesine uyarlayarak önemli bir ilke imza attı. Albümün müzik direktörlüğünü de üstlenen Paydaş; şarkıları tamamen o dönemde kullanılan marka ve model enstrümanlar ile canlı olarak çaldırarak kaydedip, yeni düzenlemeleriyle izleyici ile buluşturdu.

Müziğe olan merakı ile bilinen Cem Yılmaz; filmde seslendirdiği 7 parçayı tamamen Arif Işık karakteri olarak yorumlayarak oyunculuktaki yeteneğini bir kez daha kanıtladı. Farah Zeynep Abdullah, Seda Bakan ve Ozan Güven de söyledikleri parçalardaki başarılı performansları ile dikkat çektiler.

Albümün hoş sürprizlerinden biri de o döneme ‘Paydaş ve Lordlar’ orkestrası ile damgasını vurmuş olan İskender Paydaş’ın babası Muhittin Paydaş’ın şarkılarda yan flüt ve saksafon çalması oldu ..Bu şekliyle Arif Işık’ın filmdeki orkestrası olan “Paydaş ve Lordlar “ orkestrasında İskender Paydaş da babasını canlandırdı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT