Tiyatro Küp’te Mart Ayı Boyunca Her Gün ‘Dünya Tiyatro Günü’…

Tiyatro Küp’te Mart Ayı Boyunca Her Gün ‘Dünya Tiyatro Günü’…

Etkinlik Etkinlik Haberleri Tiyatro Küp’te Mart Ayı Boyunca Her Gün ‘Dünya Tiyatro Günü’…

Tiyatroyu daha ulaşılabilir kılmak amacıyla Dünya Tiyatro Günü’nü 27 Mart’la sınırlandırmayarak tüm ay boyunca bilet fiyatlarını yarıya indirdi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2017

Sanatın herkes için ulaşılabilir olması gerektiğine inanan Tiyatro Küp ekibi, izleyicilerine 27 Mart Dünya Tiyatro Günü hediyesi olarak Mart ayı boyunca bilet fiyatlarını yarıya indirdi.

Tiyatro Küp, öğrenciler başta olmak üzere imkanları kısıtlı kesimler için tiyatroyu daha ulaşılabilir kılmak amacıyla Dünya Tiyatro Günü’nü 27 Mart’la sınırlandırmayarak tüm ay boyunca bilet fiyatlarını yarıya indirdi.

Sosyal medyada gerçekleştirdiği anket sonucu, özellikle öğrencilerin tiyatroya gidememe nedenlerinin başında bilet fiyatlarının yüksekliğini gösterdiğini tespit eden ekip, izleyicilerinin Mart ayı boyunca tiyatro gününü kutlaması amacıyla indirim kararı aldı. Bu nedenle Tiyatro Küp sahnesinde cuma ve cumartesi günleri izleyiciyle buluşan oyunlar için bilet fiyatları bu aya özel tam 18 TL, öğrenci 11 TL olarak uygulanıyor.

Bu sezon “Uzun Bıçaklar Gecesi” ve “Fil Adam”ı sahneliyorlar
Her sezon farklı rejileriyle dikkat çeken oyunlar çıkaran Tiyatro Küp, bu sezon Taksim’deki kendi sahnesinde Heiner Müller ve Behzad Fathi’nin yazdığı “Uzun Bıçaklar Gecesi” ile Bernard Pomerance’ın yazdığı “Fil Adam”ı sahneliyor.

“Uzun Bıçaklar Gecesi”, tüm insanlığa yönelik en büyük tehdit olan savaşı ve savaşın deforme ettiği, adeta ‘çöpleştirdiği’ insanları anlatıyor.

“Fil Adam” ise fil hastalığının henüz tanısının konulmadığı 1880’li yıllarda, korkunç büyük başıyla, hiç kullanamadığı sağ eliyle, desteksiz yürümesine izin vermeyecek kadar bozuk kemik yapısıyla oldukça zor bir hayat süren Joseph Carey Merrick’in gerçek hayat hikayesini anlatıyor. Merrick’e bakıp haline şükretmek ve kendi “normalliği”ni kutsamanın eleştirisini yapıyor.

Oyun Programı:
Fil Adam: 18 Mart Cumartesi/24 Mart Cuma 20:00
Uzun Bıçaklar Gecesi: 17 Mart Cuma/ 25 Mart Cumartesi/27 Mart Pazartesi/31 Mart Cuma 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT