Sürprizlerle Dolu MIX - Seslerarası Bir Deneyim

Sürprizlerle Dolu MIX - Seslerarası Bir Deneyim

Etkinlik Etkinlik Haberleri Sürprizlerle Dolu MIX - Seslerarası Bir Deneyim

30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliğin biletleri çok yakında Biletix ve Zorlu PSM gişelerinden temin edilebilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 26, 2016

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, sürprizlerle dolu yepyeni sezonunun açılışını yerli ve yabancı müzik sahnesinden birçok ismi ağırladığı iki günlük bir “müzik maratonu” ile yapacak. 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan “MIX – Seslerarası bir deneyim”, farklı janrları bir araya getirmenin yanı sıra kurulacak plak pazarı, bit pazarı ve sergilerle müzikseverlere tam bir festival ortamı sunacak.

Sürprizlerle dolu yeni sezonun başlangıcını yapacak “MIX – Seslerarası bir deneyim”, Zorlu PSM’nin her metrekaresinde farklı bir tını ile müzikseverleri karşılayacak. 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek MIX, iki gün boyunca yerli müzik sahnesinin en yetenekli ve başarılı isimleri ile yabancı sanatçıları festival konseptinde bir araya getirecek.

Zorlu PSM’nin her metrekaresi müzikle dolacak...
Ana Tiyatro, Drama Sahnesi, Studio, Meydan Fuaye, VIP Lounge, Sky Lounge ve PSM Amfi’ye yayılacak MIX programı dahilinde sahne alacak isimlerden bazıları; yeni şekilleri ile yoluna devam eden Büyük Ev Ablukada: Fırtınayt ile, hiperaktif sahne duruşuyla ünlenen Latin Amerikalı reggae grubu Che Sudaka, reggae müziğin ülkemizdeki en başarılı temsilcisi Sattas, ülkemizde büyük bir hayran kitlesi bulunan İngiliz grup Oi Va Voi, yerli rap’in en popüler ismi Ceza, halk müziğinin değerli isimlerinden Erdal Erzincan, Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla harmanlayan Ahmet Aslan, kendine has tarzıyla Türkiye’de olduğu kadar dünyada da ses getiren Baba Zula, 70'li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını günümüze uyarlayan Hey! Douglas, rap sahnemizin en önemli isimlerinden Mode XL, Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç doğandan oluşan üç virtüözün hayat verdiği Taksim Trio, Türk sanat müziğine kattığı modern yorumla dikkatleri üzerin çeken Gaye Su Akyol, topraklarımızın başarılı post punk grubu She Past Away, The Ringo Jets, In Hoodies, Neophon Ensemble: Welcoming Maqam, Niyazi Koyuncu, Luxus, Kolektif İstanbul, Ahmet Ali Arslan, Gökçe Kılınçer ve çok daha fazlası...

Yerli ve yabancı DJ’ler ile yeni sanatçıların da ekleneceği MIX programı, konserler haricinde farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Bir yandan PSM Amfi’de yerli müzik sahnemizin genç yetenekleri sahne alırken diğer yandan Silent Party’nin de olduğu konsept partiler ile “MIX – Seslerarası bir deneyim”, birçok farklı konsept etkinliğine ev sahipliği yapacak. Zorlu PSM’nin her yerinde festival havasını soluyacak müzikseverler, kurulacak plak pazarı, bit pazarı ve sergilerde dolaşırken aynı zamanda alışveriş yapabilecek.

30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliğin biletleri çok yakında Biletix ve Zorlu PSM gişelerinden temin edilebilecek.

30 Eylül – Cuma

Ana Tiyatro
Büyük Ev Ablukada – Fırtınayt
Che Sudaka
Sattas
Hey! Douglas

Studio
She Past Away
The Ringo Jets
In Hoodies

Meydan Fuaye
Neophon Ensemble: Welcoming Maqam

1 Ekim – Cumartesi

Ana Tiyatro
Oi Va Voi
Ceza
E.Y.P.I.O ve Burak King
Luxus

Drama Sahnesi
Ahmet Aslan
Taksim Trio
Erdal Erzincan
Niyazi Koyuncu
Ahmet Ali Arslan
Gökçe Kılınçer

Studio
Gaye Su Akyol
Baba Zula
Kolektif İstanbul
Mode XL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT