Mall Of İstanbul’da Ramazan Boyunca Eğlence

Mall Of İstanbul’da Ramazan Boyunca Eğlence

Etkinlik Etkinlik Haberleri Mall Of İstanbul’da Ramazan Boyunca Eğlence

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından ‘Dünyanın En İyisi’ seçilen Mall of İstanbul, dopdolu bir Ramazan programı hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 24, 2017

Bir ay süresince her gün müzik dinletileri, özel şovlar, gösteriler ve atölyeler Mall of İstanbul’da olacak
ICSC tarafından 2017 yılı VIVA Best of The Best Awards’da ‘En İyinin En İyisi’ seçilerek Türkiye için önemli bir başarıya imza atan Mall of İstanbul, ziyaretçilerine Ramazan ayına yönelik keyifli bir program hazırladı. Gölge Oyunu, Eller Kollar Tiyatrosu, Dev Etekli Masal Anlatıcı ve El Tiyatrosu gibi ilgi çekici etkinliklerin yanı sıra Mall of İstanbul’da Pazartesileri hariç her gün canlı müzik dinletisi sunulacak. Etkinlikler 26 Mayıs’ta başlayıp Ramazan Ayı’nın sonuna kadar devam edecek.

NEO ile Türk Sanat Müziği ve her Cumartesi Abdullah Şahin Tiyatrosu
Batı enstrümanlarıyla Türk Sanat Müziği yapan NEO grubu Ramazan boyunca Pazartesi günleri hariç her gün Mall of İstanbul ziyaretçilerine müzik ziyafeti sunacak. Mall of İstanbul’da Amfi Tiyatro’da her Cumartesi günü saat 20:00’de ise ünlü tiyatro sanatçısı Abdullah Şahin ekibiyle sahne alacak.

Eller Kollar Tiyatrosu ve Gölge Oyunu
Yalnızca ellerin konuştuğu Müzikli El ve Gölge oyunu ise izleyenlere farklı bir gösterinin kapılarını aralıyor. Dev bir perdenin önünde ellerle yapılan farklı şekiller üzerinden anlatılan hikâyeler, izleyenleri zaman zaman duygulandırırken zaman zaman da güldürecek. Eller Kollar Tiyatrosu’nda ise sahnede bir oyuncu, etrafında onlarca el ve kol ile Ramazan’a özgü oyunlar oynayacak. Eller Kollar Tiyatrosu Ramazan Ayı boyunca her Cumartesi izlenebilecek.

Her Pazar Masallar Diyarına büyülü bir yolculuk Mall of İstanbul’da
Ramazan ayında Mall of İstanbul’un bir diğer konuğu ise Dev Etekli Masalcı olacak. Masalcı Abla metrelerce uzunluğa sahip eteğine sakladığı büyülü dünyanın sembollerini, görsel bir şölene dönüştürerek minik izleyenlerle buluşturacak. Mall of İstanbul’daki bir diğer masal etkinliği ise ‘Davulumdan Masallar’. Ramazan ayının sembolü davul bu kez masallara eşlik edecek. Masallar diyarına büyülü bir yolculuk yapmak isteyenler için masal etkinlikleri her Pazar iftardan önce Mall of İstanbul Amfi Tiyatro’da olacak.

MOİPARK’ta eğlence dorukta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT