Ekolojik Kamera İş Başında!

Ekolojik Kamera İş Başında!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Ekolojik Kamera İş Başında!

Kadıköy Çevre Festivali Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması başvuruları devam ediyor. Yarışmaya son katılım tarihi ise 14 Mayıs.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2017

Kadıköy Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında doğayı odağına alan tüm bileşenleri Kadıköy Çevre Festivali’nde bir araya getiriyor. Festival, 26- 29 Mayıs 2017 tarihleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleşecek.

Kadıköy Belediyesi Çevre Festivali kapsamında "Kentte Ekolojik Yaşam" temalı kısa film ve fotoğraf yarışması düzenliyor. Daha önce ilköğretim öğrencileri arasında fotoğraf yarışması düzenleyen Kadıköy Belediyesi bu yıl yetişkinler için bir yarışma açtı.

Doğal çevre, yaşam alanları, temiz enerji gibi konulardaki farkındalığı arttırmaya yönelik yapılan yarışma 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık.

“Kentte Ekolojik Yaşam" temalı yarışmanın son katılım tarihi 14 Mayıs Pazar. Sonuçların 22 Mayıs 2017’de belli olacağı yarışma ödülleri 26-29 Mayıs tarihlerinde Özgürlük Parkında gerçekleşecek Çevre Festivali'nde verilecek. 27 Mayıs Cumartesi günü yapılacak ödül töreninde birinciye 3.000 TL, ikinciye 2. 500 TL ve üçüncüye 2.000 TL para ödülü verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT