Artweeks@Akaretler Başladı

Artweeks@Akaretler Başladı

Etkinlik Etkinlik Haberleri Artweeks@Akaretler Başladı

Artweeks, tarihi, otantik ve kendine has dokusuyla Akaretler Sıraevler’in ruhunu her daim yansıtmıştır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 9, 2021

Artweeks@Akaretler, sanatseverleri ve koleksiyonerleri, tanınmış yerli ve yabancı sanatçıların eserleriyle bir araya getirmek için, 5. Edisyonuna kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük servet yöneticisi UBS ana sponsorluğunda, Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmuş organizasyonuyla düzenlenen Artweeks@Akaretler, 8 Eylül Çarşamba günü kapılarını açacak.

Artweeks, tarihi, otantik ve kendine has dokusuyla Akaretler Sıraevler’in ruhunu her daim yansıtmıştır. Şimdi ise, 19 Eylül’e kadar çağdaş sanatın eşsiz çeşitliliğini sanatseverlere sunacak.

Farklı disiplinlerden sanatçıları ve kıymetli eserlerini merkezi bir lokasyonda sanatseverlerle bir araya getiren organizasyon, Akaretler Sıraevler’in A11, A19, A25-27, A35, A37-39, A55 numaralı binalarında ücretsiz gerçekleşecek.

Artweeks@Akaretler’de; A11’de Zilberman Gallery, A19’da AICA Türkiye Başkanı Sinan Eren Erk küratörlüğünde Yildiz Holding Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan bir kesit, A25-27’de Sanatorium, Mine Sanat, Empire Project, Martch Art Project, artSumer, X-ist, A35’de Vision Art Platform, A37-39’da Pi Artworks, Merkur, Pilevneli, Ferda Art Platform, Mixer, F2 Anim House - Galeri Nev Istanbul, A55’de Şerife Ercantürk Bilgili, İdil İlkin, Sanatatak, Krank Art Gallery  ve BB Project yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT