Çocukların eğlence & öğrence şehri KidzMondo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir hafta boyunca birbirinden renkli etkinlikler düzenleyecek.

Küçük Prens KidzMondo’da sahnelenecek, dans gösterileri & bando turları & ritm atölyeleri KidzMondo’da çocuklarla buluşacak. Ayrıca ebeveynler çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılıp gönüllerince eğlenecek.

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak. KidzMondo’daki 23 Nisan etkinlikleri tam bir hafta sürecek.

22-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek KidzMondo 23 Nisan Şenliği’nde Antoine de Saint-Exupery’nin dünyaca bilinen eseri ‘Küçük Prens’ ve eğitici tiyatro oyunu ‘Hazine’, KidzMondo’da sahneye taşınacak. Özel dans şovlar çocukları hem coşturacak hem keyiflendirecek. We Will Rock You Ritm & Perküsyon Etkinliği’ne parktaki tüm çocuklar ve ebeveynler eşlik edebilecek.

Bando gösterisi şenlik boyunca KidzMondo içinde çocuklarla birlikte tur atacak. Radyoculuk atölyesi çocukların çok seveceği bir etkinlik olarak öne çıkarken ebeveynler de şenlikte doyasıya eğlenecek. Ebeveynler şenlik süresince çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılıp yıllar sonra çocukluk günlerine geri dönecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT