The Sleeping Beauty

Tarihler: 28 Nisan 2017 Cuma ~ 28 Nisan 2017 Cuma 28 Nisan 2017 19:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2017 ~ Nis 28, 2017
Sezon boyunca Zorlu PSM’de izleyebileceğiniz Royal Opera House performansları, 28 Nisan'da bir bale efsanesini sizlerle buluşturuyor. Pyotr Ilyich Tchaikovsky’nin ünlü balesi The Sleeping Beauty, Royal Opera House gösterimiyle Zorlu PSM’de olacak!

Müziklerini Pyotr Ilyich Tchaikovsky’nin bestelediği, koroegrafisi ise Marius Petipa’ya ait ölümsüz eser, Charles Perrault’nun La Belle au bois dormant isimli eserinden Ivan Vsevolozhsky’nin metinleriyle uyarlandı. Galasını St. Petersburg’daki Mariinsky Theater’da 15 Ocak 1890’da yapan The Sleeping Beauty, The Lilac Fairy üzerinden iyiyi, Carabosse üzerinden ise kötüyü betimlediği klasik hikayesiyle büyük ilgi gördü. 1903 yılından itibaren 10 yıl boyunca 200 performansı gerçekleşen bale, Imperial Ballet tarihinin en önemli eserlerinden biri olarak tarihe geçti.

Pyotr Ilyich Tchaikovsky ve Marius Petipa imzalı The Sleeping Beauty, Royal Opera House’ta 70 yıldır sahneleniyor. II. Dünya Savaşı’nın ardından geçirdiği renovasyonla tekrar açılan Royal Opera House’ta 1946’da galası yapılan The Sleeping Beauty, o günden bugüne bu önemli opera ve bale merkezinin repertuvarında önemli bir yer tutuyor. Monica Mason ve Christopher Newton’ın rejisi, Oliver Messel’in sahne tasarımının yanı sıra; Frederick Ashton, Anthony Dowell ve Christopher Wheeldon’ın Marius Petipa’nın orijinal koreografisinin izinden giden koreografisi ile xx tarihinde sizleri uzun süre aklınızdan çıkmayacak bir tecrübe bekliyor!

The Sleeping Beauty, Royal Opera House gösterimiyle 28 Nisan'da Zorlu PSM’de!

Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

- 8 yaşın altındaki seyirciler salona alınmayacaktır.- Etkinlik numarasız düzende gerçekleşecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Lütfen dikkat: Etkinlik Royal Opera House performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT