MIX Festival presented by %100 Müzik

MIX Festival presented by %100 Müzik

Tarihler: 03 Kasım 2023 Cuma ~ 04 Kasım 2023 Cumartesi

Yer: Zorlu PSM

Ücret: Kombine - Ön Satış 1 / Early Bird 1 - ₺1.100,00 3 Kasım - Ön Satış 1 / November 3 - Early Bird 1 - ₺660,00 4 Kasım - Ön Satış 1 / November 4 - Early Bird 1 - ₺660,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mah., Koru Sok. No:2 Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 912 37 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2023 ~ Kas 4, 2023

Göz alıcı bir müzik şölenine hazır mısınız?

Müziğin sesini aç! 3-4 Kasım'da, %100 Müzik katkılarıyla, Zorlu PSM'de yedinci kez gerçekleşecek “çok sesli” MIX Festival, mottosuyla unutulmaz bir deneyime davet ediyor! Müzikseverlerin kalplerini fethedecek olan MIX Festival, yedi yıldır süregelen başarı ve coşku dolu geçmişini, yepyeni bir edisyonla taçlandırıyor.

MIX Festival, her sene olduğu gibi bu yıl da seçkin sanatçılar ve eşsiz performanslarla dolu bir program sunuyor. Bu yılın yıldızları arasında Warhaus'un etkileyici sahne performansı, Kid Francescoli'nin elektronik müziğin en iyi örneklerini sunan enerjisi, Weval'in sıra dışı sesleriyle büyüleyici deneyimi, Flört'ün enerjik performansı, Cosmic Crooner'ın sürükleyici rock ritimleri, Los Bitchos'un 70'ler ve 80'lerden cumbia tarzında enstrümantal esintileri, Lalalar'ın enerji dolu performansları, The Flabbies'in keyifli indie-pop şarkıları, ECHT!'in mistik ve etkileyici müziği, Isaac Delusion'ın hayal gücüyle dolu sahne şovları ve Jayda G'nin dans pistlerini sallayan ritimleri bulunuyor.

Bu eşsiz festivalde müziğin büyülü dünyasına adım atacak olanlar için sürprizler bitmiyor. Benny Sings'in duygusal vokalleri, Two Another'ın modern soul tarzı, Atakan Uysal'ın techno melodileri, Aga B'nin asi ruhlu Türkçe rap melodileri, Ögem Yılmaz'ın cesur ve özgün sound'u, Barış Demirel'in cazın sınırlarını zorlayan enstrümantasyonu ve Zeynep Erbay'ın etkileyici DJ setli de festivali benzersiz kılacak! Daha fazlası için beklemede kal!

MIX Festival, her müzik zevkine hitap eden çeşitliliği ve müziğin farklı renklerini bir araya getiren programıyla sizleri büyüleyecek. Bu klasikleşen festivali kaçırmayın ve 3-4 Kasım'da Zorlu PSM'deki yerinizi alın! Müziğin sınırlarını zorlayan, duygusal ve enerjik performanslarla dolu iki gün için biletlerinizi şimdiden edinin.

Unutulmaz anlar için %100 Müzik katkılarıyla gerçekleşecek MIX Festival'de buluşmak üzere!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT