MDA 2022 - Doğanın Sanatla Uyanışı

MDA 2022 - Doğanın Sanatla Uyanışı

Tarihler: 01 Eylül 2023 Cuma ~ 03 Eylül 2023 Pazar

Yer: İstanbul Polonezköy Village Park

Ücret: Kombine 720 TL, Günlük 400 TL

Nereden Alınır: https://fonzip.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2023 ~ Eyl 3, 2023

Katılımcılarına alışılagelmiş festivallerin çok dışında bir deneyim alanı sunan MDA, bu yıl Müzikist tarafından altıncı kez düzenlenecek.1-3 Eylül tarihleri arasında, İstanbul Polonezköy’de üç gün boyunca sanatçıları, akademisyenleri ve katılımcıları bir araya getirecek olan MDA 2023’ün bu yılki teması ise “Uyanış” olacak.

Müziğin kaynağı olan doğayı buluşma alanı olarak işaretleyen ve her yıl dünyadan birçok farklı sanat yaklaşımını bir araya getirerek kolektif bir üretim süreci oluşturan MDA, 2018 yılında çıktığı yolculuğuna altıncısı ile devam ediyor. 1-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul Polonezköy’de gerçekleşecek MDA, tema oluşturma sürecinde hepimizi derinden etkileyen konulardan ilham aldı. Ülkemizde gerçekleşen yıkıcı depremler sonrası iyileşme süreci, Cumhuriyet’in 100. yılı ve toplumsal dönüşüm beklentileri ile yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yeni farkındalıklar ve yeni deneyimler etrafında şekillenen etkinliğin bu yılki teması “Uyanış” oldu.

Sanatçıların, atölye eğitmenlerinin, masal anlatıcılarının ve katılımcıların üç gün boyunca bir çember etrafında toplanmasına vesile olacak MDA 2023, Uyanış teması etrafında şekillenen programıyla kolektif üretimi ve iyileşmeyi hedefliyor.

MDA, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından 13.sü olan İklim Eylemini destekliyor. Her yıl “Organik Sahne” isminin verildiği sahneyi doğadan ürünler eşliğinde özel olarak tasarlıyor. Festival süresince minimum atık üretiyor ve üretilen atıkları ayrıştırıyor. Yukarı dönüşüm ve sıfır atık hakkında farkındalık sağlayıcı etkinlikler düzenliyor.

Üç günlük deneyimsel bir yaşam alanı sunan MDA’nın bu yıl planlanan programında; gün boyu müzik, sanat ve doğaya dair paneller ve atölyeler düzenlenecek. Bade Nosa, Maya Perest, Canay Doğan, Melisa Karaduman, Onur Kahvecioğlu festivalde yer alacak sanatçılar arasında.

MDA 2023 ile ilgili ayrıntılara, muzikist.org web sitesinden ve MDA’nın sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Eş zamanlı olarak MDA 2023 etkinlik biletlerine https://fonzip.com/muzikist/etkinlikler/mda-2023-doganin-sanatla-uyanisi linkinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT