İstanbul Mini Golf Turnuvası 30 Nisan'a Kadar Metrocity'de

İstanbul Mini Golf Turnuvası 30 Nisan'a Kadar Metrocity'de

Tarihler: 22 Nisan 2017 Cumartesi ~ 30 Nisan 2017 Pazar Saat 12:00 - 20:00

Yer: Metrocity AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2017 ~ Nis 30, 2017

Ece Türkiye tarafından yönetilen Metrocity Alışveriş Merkezi, İstanbul Mini Golf Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. 22 Nisan'da başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan İstanbul Mini Golf Festivali, çocukların sporla tanışmasını sağlayacak.

Banu Noyan organizasyonu ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Spor A.Ş., Boğaziçi Golf Kulübü katkılarıyla düzenlenen Mini Golf Festivali’nde binlerce çocuk mini golfle tanışarak uzman eğitmenlerden ders alacak.

Festivale katılan tüm çocuklara Özel Katılım Belgesi verilecek. 29 Nisan'da ise festivale katılanların yer alacağı Mini Golf Turnuvası düzenlenecek. Ücretsiz olan Mini Golf Turnuvası'nda dereceye girenler şampiyonluk kupası kazanacak.

Her kesimden ve her yaştan insanın oynayabileceği mini golf, bu nedenle büyük ilgi görüyor. Türkiye'de de son yılların popüler sporları arasına girmeyi başaran Mini Golf özellikle çocukların büyük ilgisini çekiyor. Çocuklara sporu sevdirmenin en kolay yolu olan Mini Golf, dünyada en çok oynanan sporlar arasında yer alıyor.

İstanbul Mini Golf Festivali'yle bugüne kadar 10 binlerce çocuk mini golf sporuyla tanıştı.

Siz de çocuklarınızı mini golfle tanıştırarak ve keyifli zaman geçirmesini istiyorsanız, 30 Nisan'a kadar 12.00-20.00 saatleri arasında Metrocity AVM'de kurulan Mini Golf sahasındaki yerinizi alın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT