Dropout Festival'23

Dropout Festival'23

Tarihler: 28 Haziran 2023 Çarşamba ~ 28 Haziran 2023 Çarşamba 16:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Genel Alan 2. Avantajlı Dönem ₺650,00 Sahne Önü 3. Avantajlı Dönem ₺950,00 VIP ₺2.500,00

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2023 ~ Haz 28, 2023

Z kuşağının en çok takip ettiği rap müziğin yıldızları, şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta, 28 Haziran’da Dropout Festival'23 için bir araya geliyor! Rap dünyasının süperstarı Amerikalı Wiz Khalifa, yeniden sahneye çıkacağı KüçükÇiftlik Park’ta, muhteşem canlı performansıyla genç rap severlerle bir kez daha buluşacak! Z kuşağının vazgeçilmezi olan Dropout Festival'23’te, Wiz Khalifa’nın öncesinde Ceza, Motive ve ileride açıklanacak diğer Rap Superstar’ları sahnede olacak. Yüzdeyüz Müzik katkıları, URU ve Concerts East işbirliğiyle gerçekleşecek konserin biletleri Biletinial'da !

Dalga dalga büyüyen ve tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye’nin de damarlarına işleyen rap müziğin dev isimleri 28 Haziran Cuma günü, Dropout Festival'23 için KüçükÇiftlik Park’ta bir araya geliyor. İkinci kez gerçekleşen festival, Z kuşağının favori rap müzisyenlerinden oluşan line-up’ıyla yeni neslin vazgeçilmezi olacak.

2018’de KüçükÇiftlik Park’ta verdiği 15 bin kişilik ilk Türkiye konseri günlerce konuşulan rap müziğin dünyaca ünlü ismi Wiz Khalifa, Dropout Festival '23 kapsamında bir kez daha İstanbul’a gelecek. Cameron Jibril Thomaz, sahne adıyla Wiz Khalifa, ilk albümü Show and Prove’u 2006 yılında çıkardı ve kısa sürede rap müziğin zirve isimleri arasına yükselmeyi başardı. Furios 7 filmi için Charlie Puth ile birlikte yayınladığı ve 26 farklı ülkede haftalarca zirveden inmeyen See You Again ve Young, Wild & Free, Sucker for Pain, Black and Yellow gibi sayısız liste başı şarkıyla başarısını katlayarak yoluna devam eden Wiz Khalifa, yalnızca kendi hitleriyle değil, Bruno Mars, Maroon 5, The Weeknd, Snoop Dogg, will.i.am, Imagine Dragons, Miley Cyrus gibi dünya starlarıyla birlikte yayınladığı çalışmalarla bir fenomen haline geldi.

Wiz Khalifa’nın canlı performansının öncesinde ise Z kuşağının takip ettiği Türkçe rap müziğin en iyi isimlerinden Ceza, Motive, Bege, Alizade, Nihan & Baz sahnede olacak. 2002 yılında yayınladığı ilk solo albümü Med Cezir’den bu yana Türkçe rap müzikte giderek devleşen Ceza, MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ödül alan ilk Türk sanatçı oldu. Henüz çok genç olmasına rağmen kendini fazlasıyla kanıtlamış bir MC olan Tolga Serbes, sahne ismiyle Motive Çekmece Flow adlı çıkış şarkısının ardından Makaveli ve 22 albümlerin yanı sıra Takip, Ömrüm, Mektup, TOTEM, 10 MG gibi çok sayıda tekli yayımladı.

28 Haziran’da Yüzdeyüz Müzik katkıları, URU ve Concerts East organizasyonuyla gerçekleşecek Dropout Festival'23’ün biletleri, 20 Mart 2023 saat 11:00'den itibaren Biletinial.com’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT