Çocukların Festivali

Çocukların Festivali

Tarihler: 05 Mayıs 2023 Cuma ~ 07 Mayıs 2023 Pazar

Yer: Zorlu PSM

Ücret: Genel Satış - İki Kişilik (1 yetişkin + 1 çocuk) - ₺495,00 Genel Satış - Yetişkin Bileti - ₺275,00 Genel Satış - Çocuk Bileti - ₺220,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mah., Koru Sok. No:2 Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 912 37 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2023 ~ May 7, 2023

Türkiye’nin en büyük çocuk festivali ‘Çocukların Festivali’ bu sene beşinci kez 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM ev sahipliğinde İstanbul ve deprem bölgesindeki çocuklar için kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor. Çizgi filmlerden çıkıp gelen çok sevilen Meet and Greet karakterlerinin eğlenceli danslarıyla çocuklarıyla karşılayacağı festivalde; fizy Ana Sahnesi’nde ödüllü yarışmalar, dans gösterileri, perküsyon atölyeleri, İstanbul Sihir Müzesi illüzyon gösterileri, Süper Patates ve Kaçak Bezelye Tiyatrosu, Sihirbaz Okulu, Warner Bros’un çok sevilen kahramanları da çocukları bekliyor.

Sanatçılar çocuklarla buluşacak
Festival her sene olduğu gibi bu sene de birbirinden önemli sanatçılarla çocukları atölyelerde bir araya getirecek. Resim tutkunu çocuklar Yiğit Yazıcı ve Mehmet Sinan Kuran’la birlikte hayallerini çizgiler ve renklerle tuvale aktarırken, Dans Fabrika ve Ömer Yeşilbaş’la birlikte duygularını dansla anlatacak.

Oyun parkları inşa edilecek
Tüm çocukları ve ebeveynleri hem eğlenceli hem de öğretici birçok aktiviteyle buluşturmayı hedefleyen festivali direktörü ve Zest Projects Kurucusu Tomru Dereköylü ‘’Festivalin ilk gününde İstanbul’daki depremzede çocuklarımızı ve ailelerini ağırlayacağız. 6-7 Mayıs tarihlerinde bilet satışından elde edilen gelirle de deprem bölgesinde oyun parkları inşa edeceğiz. Aynı zamanda yine gelirimizin bir bölümünü her yıl olduğu gibi bu yıl da Tohum Otizm Vakfı’yla paylaşacağız’’ diye konuştu.

RED ART’tan ‘Çocukların Festivali’ sergisi
RED ART İstanbul da ‘Çocukların Festivali’ sergisiyle Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak. Emre Yusufi, Hande Uğur, Çağatay Odabaş, Eda Baysal, Serdar Akkılıç, Didem Yağcı, Ezo Sunal, P. J., Berk Arıkan, Cihan Ünalan, Hamid Tolouei Fard, İlkem Güneri, Nesren Jake, Tarkan Güveli, Cankat Kalyoncu, Emel Ilgaz ve Ekin Anıl’ın eserlerinin bulunduğu sergi, 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT