360 Dereceden Aşk Festivali Love 360

360 Dereceden Aşk Festivali Love 360

Tarihler: 04 Şubat 2016 Perşembe ~ 29 Şubat 2016 Pazartesi

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2016 ~ Şub 29, 2016
p> İçinde 'kalp' olmayan Aşk Festivali Şubat ayında başlıyor

İstanbul'dan dünyaya açılan Aşk Festivali "Love 360" geliyor

İstanbulluların Şubat Ayı boyunca aşka dair ne varsa bulduğu ve yaşadığı 360 Dereceden Aşk Festivali Love 360'a sayılı günler kaldı. 2016 Şubat ayı boyunca "Aşık Dünya" konseptiyle düzenlenecek olan 360 Dereceden Aşk Festivali, aşkı kültür, sanat ve yaşam üzerinden tüm yorumlarıyla Türkiye ve dünyadan katılan sanatçıların gözüyle sergiler, konserler, filmler ve çeşitli etkinliklerle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile İstanbullularla buluşturmaya hazırlanıyor.

9-29 Şubat 2016 tarihleri arasında 8'incisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi katkıları ile düzenlenecek olan 360 Dereceden Aşk Festivali, zengin bir kültür sanat programıyla hayata aşk ile bakanlarla buluşmaya hazırlanıyor. Istanbul Concept ve Think Free tarafından hayata geçirilen ve ziyaretçileri ile İstanbul'un farklı kültür sanat mekanlarında buluşacak olan 360 Dereceden Aşk Festivali, 2016 yılında "Aşık Dünya" konseptiyle Türkiye'den ve dünyadan festivale katılan sanatçıların bakış açısıyla aşkın tüm yönlerine açılıyor. Tek güne sığmayacak kadar büyük bir duyguyu kültür, sanat ve yaşamın tüm yönleriyle kucaklayan 360 Dereceden Aşk Festivali, İstanbul'a da 360 derece açılarak kentin her iki yakasında farklı etkinliklere sahne olacak.

Aşkın tüm yönlerine sanatla açılıyor

360 Dereceden Aşk Festivali'nin tanıtım toplantısı 12 Ocak tarihinde Pera Palace Jumeriah'ta yapıldı. Istanbul Concept'in kurucusu ve Love 360 Festivali'nin Küratör ve Tasarım Yöneticisi Işık Gençoğlu, festivalin aşkın tüm yönlerini kucakladığını ifade ederek yalnızca kadın-erkek aşkını değil, çocuk sevgisini, doğa aşkını, ilahi aşkı, sanat aşkını ve aşkın tüm hallerini kapsadığını ve aşkın tüm açılımlarını sanatla kutladığını dile getirdi. 2016'da 8'incisi düzenlenen festivalin her yıl katlanarak artan bir ilgiyle karşılandığına değinen Gençoğlu, festivalin bu yıl "Aşık Dünya" temasıyla düzenlendiğini kaydetti. Aşkın bir güne sığmayacak kadar büyük bir duygu olduğunu vurgulayan Gençoğlu, bu nedenle 360 Dereceden Aşk Festivali'ni tüm Şubat ayı boyunca geniş kapsamlı sanat etkinlikleriyle kutladıklarını ifade etti. Gençoğlu, festivalin en önemli hedefinin sanatın belli bir kitleye değil herkese dokunması, tüm insanlara ulaşmasını sağlamak olduğunun altını çizdi.

Uluslararası dev bir festival olma yolunda

Pera Palace Hotel Jumeirah Genel Müdürü ve Love 360 Danışma Kurulu Üyesi Pınar Kartal Timer, Love 360 Festivali'ne yıllardır destek verdiklerini kaydederek, festivali uluslararası boyuta taşımak yönünde çalışmalar yürüttüklerini belirtti. İstanbul'un uluslararası bir marka olduğunu, ancak küresel rekabette öne geçmek için ses getiren etkinliklerin büyük önem taşıdığını ifade eden Timer, bu bakımdan Love 360 Festivali'nin büyük potansiyel taşıdığına vurgu yaptı. İstanbul'un marka olmasının Türkiye'nin mara olması anlamına geldiğini belirten Timer, İstanbul aşkını küresel düzeye taşıyacaklarını ifade etti. Bir şehrin ne olduğu ile hatırlandığını söyleyen Timer, İstanbul'un aşkla anılacak dünyanın sayılı şehirleri arasında yer aldığını, önümüzdeki yıllarda bu doğrultuda festivalin uluslararası niteliğinin çok daha öne çıkacağını vurguladı. 2017 yılında düzenlenecek Love 360 Festivali için Pera Palace Hotel Jumeriah'ta 3-4 günlük özel program düzenleyeceklerini ifade eden Timer, festivalin İstanbul turizmine ve Türkiye'nin imajına olumlu katkı sağlaması yönünde önemli aşamalar kaydettiklerini belirtti.

Aşk dolu kültür sanat şöleni

360 Dereceden Aşk Festivali'nin koordinatörü ve Think Free'nin kurucusu Olgar Ataseven, aşk dolu bir kültür sanat şöleni olan festivalin Şubat ayı boyunca geniş kapsamlı etkinliklere ev sahipliği yapacağını ifade ederek, etkinliklerin Pera Palace Hotel Jumeirah, Uniq İstanbul, Uniq Gallery, Paladium AVM, Capacity AVM, Adahan Otel -1 Galeri gibi mekanlarda düzenleneceği belirtti. Festival 4-29 Şubat tarihleri arasında Türkiye ve dünyadan sanatçıların katılımıyla 12 farklı mekanda sergiler ve enstalasyonlarla gerçekleşeceğini söyleyen Ataseven, sadece tüm İstanbulluları ve bütün Türkiye'yi değil, bütün dünyayı festivale katılmaya çağırdı.

Ataseven, 360 Dereceden Aşk Festivali'nin etkinlikleri kapsamında 11 Şubat'ta Galata Mevlevihanesi'nde "İlahi Aşk Gecesi", 11-14 Şubat'ta "Lover's Bazaar" Uniq'te, 12 Şubat'ta gündüz "Aşkı Konuşanlar" konferansı Kadir Has Üniversitesi'nde, akşam "Aşk ve Lezzet Gecesi", 14 Şubat'ta gündüz "Dilek Balonları Etkinliği", aynı gece Mercan Dede ve Hayko Cepkin ile "Love Concert", 18 Şubat'ta "İstanbul Aşkı" sohbeti Pera Palace Hotel - Jumeriah'ta, 21-28 Şubat tarihleri arasında "Aşk Filmleri Maratonu", Şubat ayı boyunca her cumartesi yapılacak tasavvuf sohbetleri ve daha birçok etkinliğin düzenleneceğini belirtti. Olgar Ataseven ayrıca festivalin gerçekleşmesini sağlayan Pera Palas Otel Jumeirah, UNIQ İstanbul, Capacity AVM, Palladium AVM, Kanal D, Medya Net, DORinsight’a ve diğer tüm destekleyenlere teşekkürlerini iletti. Festivale dünyadan katılacak sanatçılar arasında sosyal medya fenomeni Elyx by YAK, Audrey Hepburn'ün oğlu film yapımcısı ve sanatçı Sean Hepburn Ferrer gibi ünlü isimlerin de yer aldığını söyleyen Ataseven, 360 Dereceden Aşk Festivali öncesinde napolyon.com'da yapılan "Aşk Her Yerde, NAP Puanlar Bu Mini Ankette" adlı eğlenceli anketin sonuçlarını da açıkladı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT