Summer Dance Splash! Party

Tarihler: 23 Temmuz 2004 Cuma ~ 23 Temmuz 2004 Cuma 23 Temmuz Cuma saat 22:00

Yer: Parkorman South Garden

Ücret: Biletix: 20 Milyon TL. Parkorman kapısında: 25 Milyon TL.

Nereden Alınır: Bilgi için: Mundo Latino: www.mundolatinodance.com, Tel: 0212 244 63 59

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2004 ~ Tem 23, 2004
SUMMER DANCE SPLASH!! PARTY

Los Angeles Tarzı Salsa’nın Duayeni MAS SALSA BRAVA sonunda İstanbul’da!

1992 yılında başlayan Mas Salsa Brava Dans imparatorluğu’nun yaratıcısı Luis Vazquez, partneri Melissa Fernandez ile birlikte, tüm dünyadaki önemli metropollerden sonra nihayet Mundo Latino organizasyonu, Park Orman işbirliği veThe Madison Hotel’in katkılarıyla ile ilk Kez 19-26 Temmuz tarihlerinde İstanbul’a geliyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde performanslar yapan ve konularında eğitimler veren bu ünlü çiftin nefes kesen showlarını izlemek, ülkemizde Latin Müziğinin bir numaralı ismi Dj. Mehmet Ceyhan’ın enerji dolu, ateşli, kıvrak Latin Müzikleriyle dans etmek istiyorsanız, 23 Temmuz Cuma akşamı Park Orman, South Garden’da ki Summer Dance Splash! Party için şimdiden biletlerinizi alınız.

24 Temmuz Cumartesi günü ise Mundo Latino Dans Stüdyosunda Salsa Workshopları ve ‘’Nasıl Başarılı Bir Dans Şirketi Olunur ?’’ konulu Seminer verecek olan Luis Vazquez & Melissa Fernandez’den bu eğitimleri alabilmek için geç kalmadan rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.

Dünyanın en tanınmış dans timleri arasında ilk sıralarda yer alan bu grup Los Angeles Tarzı Salsa’nın yaratıcısı olup, Tito Puente, Jennifer Lopez, Vanessa Williams, Quincy Jones, Marc Anthony gibi sanatçılarla yaptıkları televizyon, film ve sahne show’ları ile de adlarından oldukça söz ettirdi. 30 farklı ülkede 2 dansçıdan 20 dansçıya kadar değişen Salsa show’ları, workshop’ları, eğitici seminerleri sunan Mas Salsa Brava, gittikleri her ülkeyi Latin ateşiyle sarıyor.

Grubun lideri Luis Vazquez showlarında kullandığı müzikler, kostümler, dans rutinleri ve kendine özgü dans stili ile yaratıcılığının üst noktasında diğer genç ve ünlü isimlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT