Magic of the Dance

Tarihler: 23 Mayıs 2004 Pazar ~ 24 Mayıs 2004 Pazartesi 23 ve 24 Mayıs Saat 20:30

Yer: Feshane Açıkhava

Ücret: 50 Milyon, 40 Milyon, 35 Milyon, 25 Milyon TL

Nereden Alınır: http://www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi 0216 572 20 03, The Irish Center (0212 244 79 70, www.theirishcentre.com)

Adres: Eski Feshane Cad. Defterdar Durağı, Eyüp Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 501 73 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2004 ~ May 24, 2004
İrlanda’nın Yeni Rüzgarı MAGIC of the DANCE
Ve Dünya Şampiyonu Michael Donnelan Türkiye’de...

İrlanda ve İngiltere dışında, İrlanda Dansı sadece irlandalı göçmenler tarafından bilinirdi. Ama günün birinde, Eurovision Şarkı Yarışması Finalindeki 7 dakikalık muhteşem gösteri her şeyi değiştirdi.

Sanki bir kültür devrimiydi. İrlanda Step dansı bir gecede dünyanın en çok talep gören gösterisine dönüştü. Tüm dünyadaki bilet satışları, tüm rock ve pop sanatçılarının toplam bilet satışlarını çok aştı.

“Riverdance” üç ayrı grupla dünyayı dolaşırken, Riverdance’dan kopan Michael Flatley’in “Lord of the Dance’ı da, 4 ayrı grupla dünya turunda. “Riverdance” Broadway’i fethederken, “Lord of the Dance”ın bir grubu, Las Vegas’tan hiç ayrılamayacak kadar dolu.

Michael Flatley, yaşı kırkı geçtiği için artık dans ayakabılarını kaldırmışken, bu kez yepyeni bir grup dikkatleri üstüne çekiyor.

Dünyanın en iyi dansçıları arasında sayılan, 32 kişilik muhteşem bir ekipten oluşan Magic of the Dance, 23-24 Mayıs tarihlerinde , Istanbul’da Feshane Açıkhava’da iki gösteri verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT