Gong

Gong

Tarihler: 22 Mart 2024 Cuma ~ 22 Mart 2024 Cuma 20:30

Yer: Koma Sahnesi

Ücret: Tam 250,00 TL Öğrenci 200,00 TL

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr/

Adres: Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sokak No: 15/A Kadıköy İstanbul

Web: http://komasahnesi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2024 ~ Mar 22, 2024

Açıklıklar, bastırmalar, tıkanmalar, açılmalarla Gölgemiz ve ışığımızla Dışımız ve içimizle Hazinemizle bir büyüme dansı ya da GONG’un varlığını hatırlama zamanı..

GONG Performansı, 2011 yılında Iida Shigemi’nin ‘Mikusano Mitakara (3 Hazine)’ yı paylaştığı atölye çalışmasına katıldıktan ve hatırlattığı temel konuların bütün insanları ve yaşamı ilgilendirdiğini keşfettiğimden beri bunu nasıl başkalarıyla kendi yolumla paylaşabilirimi araştırma yolunda ortaya çıktı.

GONG’un hikayesinin şekillenmesinde önemli yeri olan bir alıntı;

Joseph Campbell ve Bill Moyers’ın, Mitolojinin Gücü adlı kitabından:
“Dünya bugün 50 yıl önce olduğundan çok farklı bir yer. Ama insanın içsel yaşantısı hala tamamıyla aynı. Bu nedenle, bir süreliğine dünyanın oluşması mitini bir kenara bırakıp- bilim insanları bunu zaten size anlatacaklardır- insanın arayışının ne olduğu, farkındalık aşamalarının neler olduğu, çocukluktan olgunluğa geçişin sınavlarının neler olduğu ve olgunluğun ne anlama geldiği mitine geri dönerseniz, tüm dinlerde olduğu gibi hikayenin işte tam orada olduğunu görürsünüz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT