blinDate: Dama Dama

blinDate: Dama Dama

Tarihler: 26 Şubat 2024 Pazartesi ~ 26 Şubat 2024 Pazartesi 20:30

Yer: Alan Kadıköy

Ücret: 280,00 TL Tam 200,00 TL Öğrenci 30,00 TL Gençler Ayakta

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr/

Adres: Acıbadem Mahallesi, Muhittin Üstündağ Caddesi Kadıköy İstanbul

Telefon: (216) 414 38 00

Web: https://alankadikoy.com/

E Posta: alankadikoy@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2024 ~ Şub 26, 2024

"...Bazen anlık bir tepki yaratırken düşünecek zaman yoktur; bu durumda tepki bedenin kendiliğinden, daha gerçek ve içsel, içgüdüsel bir yerden gelir. İşte bu an, sonuçların sanatçıyı bile şaşırtan ilginç ve beklenmedik yerlere gidebildiği andır."

Dans ve müziğin, yeni medya ve metnin buluştuğu performans boyunce sürprizlerle bezenmis "Blindate", sanatçıları anda kalarak risk almaya ve cesur kararlar vermeye zorlarken, seyirciyi de sürece tanıklık etmeye ve kimi zaman katılmaya davet ediyor. Yetenekli, genc ve dinamik dans sanatcilarinin doğaçlama performanslarinin yanisira, Company RAu'nun kendi repertuarindan da uluslararası festivallerde defalarca sahnelenen eserlerin bulundugu geceye surpriz konuklar da eşlik edecek.

"blinDate" Korhan Başaran tarafından New York'ta yaratılmış multidisipliner bir konsepttir. İlk kez 2010 yılında Metro Baptiste Church'te tasarlanan ve daha sonraki sezonlarda farklı temalarla sahnelenen "blinDate" her sergilendiginde büyük ilgi gördü.

2024’ün ilk versiyonunda, " blinDate: Dama Dama" adını sayıları hızla azalan Alageyik'in Latincesinden -Dama Dama- alıyor. Bu performans ile Anadolu'da tehdit altında olan türlere de dikkat çekmeyi umuyoruz. Company RAu, "blinDate: Dama Dama" ile WWF –Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) aracılığıyla doğa koruma çalışmalarına destek veriyor.

*Kadıköy Boa Sahne'nin katkılarıyla
*Avusturya Kültür Forumu'na desteklerinden dolayi tesekkur ederiz.
*Bu performans tek seferlik özel bir gösterimdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT