DNA Dans Topluluğu DREAM

DNA Dans Topluluğu DREAM

Tarihler: 28 Mayıs 2017 Pazar ~ 28 Mayıs 2017 Pazar 28 Mayıs 2017 20:30

Yer: Zorlu PSM- Drama Sahnesi

Ücret: - Tam 60.00 TL, Öğrenci 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2017 ~ May 28, 2017
Hayal Kurmaktan Vazgeçme!

Bir rüya gerçekleşiyor! DNA Dans Topluluğu DREAM projesiyle çocuk, genç ve yetişkin her yaştan seyirciyi dansın büyülü dünyasına davet ediyor!

Mavidans Akademi çatısı altında Ayda Zorlu Nebioğlu ve Nurhan Nebioğlu tarafından kurulan DNA Dans Topluluğu/ DNA Dance Company çıkış koreografisi DREAM ile ilk kez Zorlu PSM’de seyirci karşısına çıkıyor.

Türkiye’de çocuk ve yetişkinlerden oluşturulan ilk modern dans topluluğu olma özelliği taşıyan DNA Dans Topluluğu, yaratıcı ve yenilikçi her türlü üretime ve çalışmaya açık bir oluşumdur. Topluluk ülkemizde dans alanında önemli bir köşe taşı olma hedefiyle yola çıktı.

YAŞAM DÖNÜŞÜMDÜR!
Yürekleri dans tutkusuyla dolu, genç dansçılardan oluşan yepyeni bir dans topluluğu olan DNA Dans Topluluğu, Hayal Kurmaktan Vazgeçme! sloganıyla seyircisiyle buluşuyor. Modern dans, street jazz dans ve klasik bale gibi farklı türdeki dansların iç içe geçmesiyle örülü gece, seyirciyi büyülü bir rüyanın içine çekmeyi vaat ediyor.

DNA Dans Topluluğu DREAM projesi; yüzlerce saat prova, emek ve terin bir ürünü! Projenin arkasında büyük özveri ve adanmışlık yatıyor. Yaşam enerjilerini dansa dönüştüren, küçücük bedenlerine kocaman sorumluluk yükleyen dansçılar taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle hareket ediyor.

Mavidans Akademi kurucuları Ayda Zorlu Nebioğlu ve Nurhan Nebioğlu’nun genel sanat yönetmenliği üstlendiği DNA Dans Topluluğu, ülkemiz dansına ivme kazandırarak, dansın yaygınlaşmasına ve geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacaktır.

Proje/ Tasarım/ Konsept: Ayda Zorlu Nebioğlu ve Nurhan Nebioğlu

- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Bu etkinlik 8 yaş ve üzeri izleyiciler için uygundur.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT