Çizim Atölyesi

Çizim Atölyesi

Tarihler: 14 Nisan 2017 Cuma ~ 14 Nisan 2017 Cuma

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2017 ~ Nis 14, 2017

Çizim atölyesi karakter-konsept tasarımı, karikatür ve çizgi roman disiplinlerinden oluşmaktadır. Farklı içeriklerle devam edecek bu atölyelerde, katılımcılar, tüm bu disiplinler hakkında bilgi edinirken pratik yapma şansına sahip olurlar. Atölye sonunda, çizim yetilerini, mizah güçlerini de katarak, görsel bir iletişim aracı olarak kullanabilir, portfolyo hazırlamanın maharetlerini keşfederler. Her bir disiplin için başlangıç seviyesinde bilgi ve eğitim verilirken, bu süreçte katılımcının gerçek ilgi alanı tespit edilecektir. Farklı kurlarda ilgilendiği disiplin üzerinde de ayrıca daha ileri seviyede çalışma imkanları olacaktır.

Karakter ve Konsept Tasarımı
Son yıllarda gelişen animasyon, oyun, sinema sektörlerinde her projenin ön hazırlık çalışmaları usta sanatçılar tarafından oluşturulmaktadır. Çizerek düşünmek, geliştirmek ve tasarlayarak alternatif bir dünya yaratmak bu sanatçıların işidir. Bir dünya yaratırken; orada yasayanlar, onların kostümleri, mimarisi, kullandığı eşyalar, herşey en ufak ayrıntısına kadar düşünülmelidir. Photoshop eğitimiyle birlikte verilecek bu dersler dijital platformda bir portfolyo oluşturma imkanı da verecektir.

Karikatür
Karikatür mizah gücü yüksek insanların zeka ürünü esprilerini aktarma yollarından biri olarak dergi, ki tap, gazete gibi birçok yayında her zaman kendine yer bulmuş ve insanları gülümsetme görevini üstlenmiştir. Kocaman bir burun, üstüne iki yuvarlak göz, iki üç çizgiyle yaratılan fırça saçlar…Ve az önce yaratılmış bu karakterin ne söyleyeceğini merak etmeye koyuluruz…Muzip, eğlenceli, komik durumları anlatmak için katılımcıların çizim tarzına istinaden, bu konudaki yetenek ve mizah güçlerini keşfederek, geliştirmenin en eğlenceli yolları aranacaktır.

Çizgi Roman
Hayalgücünün sınırlarının zorlandığı konuları üstün bir çizgi yetkinliği ve sinematogratif yaklaşımla anlatmanın kolay tek bir yolu var: Çizgi roman. Pop kültürün en çok talep edilen anlatım formu olarak bilinen çizgi roman edebiyatla illüstrasyon disiplinlerini biraraya getirmesi nedeniyle oldukça değerlidir. Eskiz ve karalamadan başlayarak mürekkepleme ve son olarak dijital boyama teknikleriyle katılımcıların kendi hayal ettikleri çizgi romanlarını yapabilmeleri hedeflenecektir.

Eğitmen: Şerif Karasu
Yaş Grubu: 13 – 15, 15 – 17, 17 – 19, 19 - 22
Katılımcı Sayısı: Minimum 4, Maximum 10
Ders Günler: 24 Mart, 31 Mart, 7 Nisan, 14 Nisan
Saat: 16:00 - 17:00
4 haftalık paket
Katılımcı Başına Toplam Ücret: 360 TL + KDV

Tüm Odeabank çalışanlarının çocukları için bu ücret üzerinden %20 indirim yapılacaktır. Atölyelere katılım sırasında Odeabank çalışanı olduğunuza dair bir belge gösterilmesi yeterlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT