Vialand Tema Parkı

Tarihler: 09 Kasım 2015 Pazartesi ~ 31 Aralık 2015 Perşembe 10:00

Yer: Vialand AveaPark

Ücret: Tam (15-59 Yaş) 84.00 TL - 5-14 ve 60 yaş üzeri 75.00 TL - Öğrenci Grubu (5-9 Kişi) 70.00 TL - Aile (3-9 Kişi) 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Yeşilpınar Mah. Girne Cad. Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2015 ~ Ara 31, 2015

Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı Vialand!

Başka bir dünya Vialand...

Ailece sınırsız eğlence, Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı Vialand'de yaşanıyor. İstanbul'un merkezine kurulu 7'den 70'e yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çeken tema park ve alışveriş caddeleri, her geçen gün daha fazla ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Rengarenk Bir Tema Park...

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan Vialand Tema Park'ta 30'u aşkın eğlence ünitesi bulunuyor. Tema Park, 7'den 77'ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. Vialand Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. 

Girişteki Orta Çağ Masal Şatosu, ziyaretçileri karşılayan maskotlardan ünitelere kadar çocuklar için büyülü bir masal dünyası Vialand... Küçüklerin en çok sevdiği üniteler arasında Minik Kaşifler, Sünger Bob, Kaşif Kız Dora, Fatih'in Rüyası, Minik Madenciler, Kahraman İtfaiyeciler, Çocuklar Minik Kaşifler'de dünya üzerindeki farklı kültürleri yakından tanıma imkanı bulurken, Fatih'in Rüyası'nda İstanbul'un fethedilişine tanıklık ediyorlar.

Vialand'in eğlenirken öğreten ünitelerinden bir diğeri de, özellikle anaokulu çağındaki kız çocuklarının çok sevdiği Kaşif Dora... Çocuklar Kaşif Dora ile yepyeni keşifler için, eğlenceli bir maceraya çıkıyor. Sevimli minikler kadar yetişkinler tarafından da sevilen Sünger Bob'un Vialand Tema Park'taki büyüleyici denizaltı macerası, sadece çocuklar için değil, eğlenceli ve kahkaha dolu zaman geçirmek isteyen herkesin vazgeçilmezi oluyor. Çocukların en sevdiği çizgi karakterler Sünger Bob ve Kaşif Dora da Vialand'de eğlence ve coşkuya renk katıyor. Tema Park içerisinde ziyaretçileri karşılayan, onlarla fotoğraf çektiren ve Şato'da düzenlenen gösterilerde herkesin ilgi odağı olan Sünger Bob ve Kaşif Dora, 4D sinema ve simülasyon üniteleri ile de eğlence severleri kendi dünyalarına konuk ediyor. Vialand Tema Park'ın ses getirecek bir başka yeni ünitesi olan Fatih'in Rüyası ise, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini, robot heykellerle birlikte ziyaretçilere canlı canlı yaşatıyor.

Vialand Tema Park Üniteler Hakkında

Nefeskesen (Roller Coaster): Eğlence için tasarlanan ve Roller Coaster olarak bilinen hızlı trenler farklı ülkelerdeki birçok tema parkta bulunuyor. Vialand için özel olarak üretilen Nefeskesen ise Avrupa'nın en çok ilgi gören hızlı tren türlerinden biri... Vialand projesi için özel olarak geliştirilen Nefeskesen, sadece 3 saniye içerisinde 0'dan 100 km hıza ulaşarak yolculuğa çok heyecan verici bir başlangıç yapıyor, hızı ve kavisleriyle eğlenceli ve adrenalin dolu bir yolculuğa çıkartıyor. Nefeskesen, CNN International'ın haberine göre dünyanın 4. Büyük Roller Coaster'ı seçildi.     Çılgın Nehir (Rafting Ride): Bu ünitede ziyaretçiler hızlı akarsuda ailecek güvenli rafting tecrübesini yaşayabiliyor. 

Viking (Splash Coaster): Su yüzeyinde hareket eden Viking (Splash Coaster) ise dünya sıralamasında 4. popüler "ride" durumunda... Sadece sürüş zevkini yaşayan maceraperestler açısından değil, aynı zamanda bu kişileri izlemekten keyif alanlar için de popüler bir ünite olma özelliği taşıyor. 45 derecelik kızaktan hızlanarak inişe geçen bu ünite inanılmaz bir heyecan deneyimi sunuyor.  

Adalet Kulesi: Vialand'in Adalet Kulesi, dünyada alanında en popüler ünite olma özelliğini taşıyor. Ziyaretçiler Adalet Kulesi'nde, 50 metreden düşerken 5G kuvvetini tecrübe ediyor. 

Fatih'in Rüyası: Fatih'in Rüyası bölümünde ziyaretçiler, İstanbul'un fethedilişini robot-heykellerle birlikte gerçekçi bir ortamda deneyimliyor, tarihi karakterlerle yan yana geliyor. 

Minik Kaşifler: Dünyanın tüm çocukları Vialand'de buluşuyor, hem görerek hem de gezerek dünya kültürlerini öğreniyor. 160 metre uzunluğundaki kanallar, dünyanın her yerinden geçiyor!

360: Gerçek adrenalin tutkunları, 28 metre yukarıdan ve tersten kuşbakışının tadını çıkarıyor. 

Atlı Karınca: Masal diyarlarında keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen minikler için Atlıkarınca, 82 kişilik kapasitesi, 15 metre çapında genişliğiyle kocaman, rengarenk ve çok eğlenceli...

Saray Salıncağı: 40 kişilik kapasitesi ve 20 metre çapındaki dairesi ile Osmanlı Sarayı'nın bahçesinde heyecanı doruklara taşıyan bu salıncak, bildiklerinizden biraz farklı...

Sihirli Oda: Sihirli oda beynimizin bize oynadığı oyunların en ilginçlerinden birini sunuyor. Optik illüzyon sonucu köşelerin birinde duran bir insan, diğer köşedekinden 2 veya 3 kat daha büyük görünüyor. Bu teknikten bir çok sinema filminde de yararlanıldı. En başta Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Gandalf ve Hobbitlerin iç sahne çekimlerinde...

Sunger Bob Kare Pantolon: Sünger Bob, arkadaşı Patrick ve Çıtır Yengeç eşliğindeki fantastik Bikini Kasabası'nda geçen maceralarını izlemeye doyamayacağınız dakikalar geçireceksiniz.

Dora ve Diego'nun Maceraları: Kız çocuklarının en çok sevdiği ünitelerden birisi... Kaşif Kız Dora'nın seyahatleriyle dolu maceraları hem heyecanı hem de eğlenceyi bir araya getiriyor.

İstanbul Sokağı: Bu sokağa girer girmez kendinizi eski İstanbul'un o cumbalı evleri, çeşmeleri, şık mimarisi ile dükkânları arasında bulacak, eşsiz lezzetler tadarken geçmişe büyülü bir yolculuk yapacaksınız.

Cesur Sürücüler: İlk araba sürme deneyimi asla unutulmaz. Hele bu kadar eğlenceli ise hiç unutulmaz! Kocaman bir parkur ve bir sürü oyuncak araba Cesur Sürücüler'de... Direksiyon ise bu kez çocukların elinde...

Zindan: Zindan, korkuya meydan okuyanlar için kapılarını açıyor. Tünelin derinliklerinde, karanlık köşelerde sizleri bekleyen karakterlerle korkmak hiç bu kadar keyifli olmadı.

Maceraperest: Saatte 80 km hızla 30 metre yükseğe çıkaran Maceraperest, hız tutkunları için iyi bir deneyim sunuyor. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT