İsfanbul Tema Park

Tarihler: 02 Şubat 2020 Pazar ~ 02 Şubat 2020 Pazar 02 Şubat 2020 10:00

Yer: İsfanbul

Ücret: Yetişkin: 85.00 TLÇocuk(4-14 Yaş): 85.00 TL- Bu etkinliğe WEB sitesi üzerinden sadece yerli ziyaretçiler bilet alabilir.- Only Turkish visitors buy tickets through the web site.- These ticket prices are for Turkish Citizens only. Proof of ID may be required at the entrance. -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2020 ~ Şub 2, 2020
İsfanbul; eğlence, macera ve farklı deneyimlerin en entegre adresi tek biletle 7’den 70’e her yaşa sınırsız eğlence sunuyor.

Ziyaret Saatleri:
Hafta içi    : 10:00 – 18:00
Hafta sonu: 10:00 – 18:00

**Tema Park Ocak ayı boyunca (20 Ocak-2 Şubat hariç) pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri ziyarete kapalıdır. 20 Ocak - 2 Şubat tarihlerinde sömestr tatili boyunca her gün açık olacaktır.

Bünyesinde bulundurduğu Alışveriş Caddeleri, Tema Park, Hotel ve Gösteri Merkezi ile, kendi alanında bütünleşik ve eşi olmayan bir konsepte imza atarak dünyada bir ilki gerçekleştiren İsfanbul, sadece Türkiye’den değil, Ortadoğu’dan Rusya ve Balkanlar’a kadar uzanan oldukça geniş bir coğrafyaya hitap ediyor. 

Türkiye’nin ve dünyanın gözde eğlence merkezi İsfanbul Tema Park, 120.000 metrekarelik alanda konumlandırılan Türkiye’nin gözde eğlence merkezlerinin en başında yer alıyor. 120 bin metrekarelik alanda kurulu olan İsfanbul Tema Park’ta 30’u aşkın eğlence ünitesi bulunuyor. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7’den 77’ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. İsfanbul Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. 

Yetişkinlerin ve çocukların, doyasıya eğlendiği İsfanbul Tema Park’ta; 3 saniyede tam 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. Roller Coaster’ı “Nefeskesen”, İstanbul’un Sırları ve Fethi’nin canlandırıldığı “Fatih’in Rüyası”,4 D Sinema Salonları, Sihirli Oda gibi her yaşa hitap eden 30’u aşkın ünitesi ile misafirlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.**


*Çılgın Nehir ünitesi sezonluk bakıma alınması sebebiyle kapalıdır!

** Bu etkinliğe WEB sitesi üzerinden sadece yerli ziyaretçiler bilet alabilir.
***Only Turkish visitors buy tickets through the web site. These ticket prices are for Turkish Citizens only. Proof of ID may be required at the entrance.


- PDF bileti yanında olmayan katılımcılar etkinliğe alınmayacaktır. - Satın alacağınız bilet ile 2 Şubat 2020 tarihine kadar giriş yapılabilir.- Satın alacağınız bilet, hafta içi  ya da hafta sonu tek giriş hakkı verir.- Bu etkinliğe WEB sitesi üzerinden sadece yerli ziyaretçiler bilet alabilir.- Only Turkish visitors buy tickets through the web site.- These ticket prices are for Turkish Citizens only. Proof of ID may be required at the entrance.- İsfanbul Tema Park çalışma saatleri; Hafta içi: 10:00 - 18:00, hafta sonu 10:00 - 18:00'dir.- Refakatçiler beraberindeki kişilerden sorumludurlar ve 15 yaşından küçük ziyaretçilerin parka tek başına girmelerine izin verilmez. 15 yaşından küçük bir ziyaretçinin refakatçisi 18 (on sekiz) yaşından küçük olamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT