23 Nisan Coşkusu Akyaka Park'ta

23 Nisan Coşkusu Akyaka Park'ta

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 23 Nisan 2017 Pazar

Yer: Akyaka Park

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ Nis 23, 2017

Ümraniye’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi Akyaka Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gerçekleştireceği şenlikte çocukların hem en sevdiği kahramanlardan Rosie ile buluşturuyor, hem de interaktif sanal gerçeklik oyunları, eğitici atölyeler, konser ve sürprizlerle dolu bayram programıyla çocuklara dopdolu bir program sunuyor.

Akyaka Park’ta 10 Nisan’da başlayan 23 Nisan Çocuk Şenliği,  bu hafta çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden Rosie’nin alışveriş ve yaşam merkezine gelişi ile renkleniyor, temalı interaktif sanal gerçeklik oyunları ve Xtrem Macera Küpü etkinliğiyle devam ediyor. 23 Nisan Çocuk Şenliği coşkusu adrenalin dolu Xtrem Macera Küpü ve Akyaka Park’ın yeni maskotları ile ay sonuna kadar uzanırken, alışveriş merkezi 30 Nisan’da Cem Belevi konserine ev sahipliği yapıyor.

Rosie’nin Dünyası Akyaka Park’a geliyor
22-23 Nisan tarihlerinde de ‘Rosie’nin Dünyası’na ev sahipliği yapıyor. Çocuklar, bayram mutluluğunu birleştirecek etkinlikte çok sevdikleri Rosie ve Raggles ile şarkılar söyleyip dans etmenin yanı sıra boyama atölyesi, Rosie ile toka boyama yarışması, Raggles ile zıp zıp yarışı ve Raggles maskesi yapım atölyesine katılarak eğlenceli bir hafta sonu geçirecek.

Akyaka Park’ın yeni maskotları ile 23 Nisan’da büyük buluşma
Akyaka Park’ın 10 Nisan’da “Adını Sen Koy” sosyal medya yarışması ile duyurduğu yeni maskotları çocuklarla 23 Nisan haftasında ilk kez buluşuyor. Maskot isimlerini alışveriş merkezine gelen yüzlerce isim önerisinin ardından sosyal medya üzerinden başlattığı oylama ile belirleyen Akyaka Park, sevimli maskotlarla çocukları 23 Nisan’da tanıştıracak. Çok büyük heyecanla beklenen sevimli maskotlar, sürpriz hediyeler ile 23 Nisan coşkusunu küçük ziyaretçilerle paylaşırken, çocuklar da bu renkli etkinlikte doyasıya eğlenecek.

23 Nisan Şenliği’nin sanal gerçeklik oyunları
Akyaka Park, çocukların bayram eğlencesini sanal gerçeklik oyunları ile interaktif yöne çekiyor. 30 Nisan’a kadar devam edecek olan Duvar Tenisi ve Gondol oyunlarında Oculus Rift gözlüğünü takanlar arttırılmış gerçekliği deneyimleme şansını elde ediyor. Çocuklar ve aileleri Duvar Tenisi’nde Oculus Rift adlı 3D gözlükleriyle duvara karşı raket sporu yapıp puan toplamaya çalışırken, Gondol’da ise adrenalin dolu anlarla baş başa kalıyor. Sanal gerçeklik oyun parkurunun etrafındaki ekranlar sayesinde oyunu oynayan çocukların yanı sıra yanındaki kişiler de aynı heyecanı yaşarken, her yaştan misafir Akyaka Park’ta eğlenceli ve keyifli etkinliklerle eğlenecek.

Küçük maceracılara Xtrem Macera Küpü ile büyük heyecan
10 yıldan uzun bir süredir, dünya çapında temalı eğlence parkları ve yüksek ip parkurları tasarlayıp inşa eden Xtrem Aventures; adrenalin ve macera tutkusunu açık hava parkının yer aldığı Maslak’taki UNIQ İstanbul’dan Ümraniye’deki Akyaka Park’a taşıyor. Xtrem Aventures’in kapalı alan ve alışveriş merkezlerine özel tasarladığı Xtrem Macera Küpü, 23 Nisan Şenliği kapsamında Akyaka Park’a gelerek küçük ziyaretçileri macera dolu anlarla buluşturuyor. Adrenalin sever çocukların favorisi olacak Xtrem Macera Küpü, 20 Nisan’dan itibaren 16 Mayıs tarihine kadar minimum 1.10 metre ve maksimum 1.50 metre boyunda olan küçük maceracıları bekliyor. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT