Zelica Yataklı Köşe ile Evler Renkleniyor!

Zelica Yataklı Köşe ile Evler Renkleniyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zelica Yataklı Köşe ile Evler Renkleniyor!

Tarihler: 29 Mart 2017 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Kelebek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2017 ~ May 29, 2017

Yeni evlenecekler, evini yenileyecekler ya da evlerinde farklılık yaratmak isteyenlere Kelebek’ten yepyeni bir köşe takımı: Zelica...

Yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken, Türkiye’nin en köklü mobilya markası Kelebek, modern tasarımı ve foksiyonelliğiyle dikkat çeken köşe takımı Zelica ile evlerde renkli bir ortam yaratıyor. Zelica köşe, yatak olma özelliğiyle misafirler için geniş bir yatak konforu sağlarken; sandıklı bazasıyla da geniş depolama alanı sunuyor.

Doğal ahşap ve ceviz rengi ayak seçenekleri bulunan Zelica köşeyi, Kelebek’in yepyeni home office concept serisi olan Cosso ile kombinlemek mümkün.

İşlevselliği ve canlı renkleri ile öne çıkan Zelica köşe, Kelebek’ten evlerini renklendirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Nisan sonuna kadar 12 taksit imkanıyla 3.690 TL olan Zelica köşe, istenildiğinde C köşe olarak da kullanılabiliyor.

Kelebek Mobilya Nisan sonuna kadar tüm mobilyalarda % 40’a varan indirimin yanında 8.900 TL ve üzeri alışverişlerde 32” Beko Led TV, 10.990 TL ve üzeri alışverişlerde ise 40” Beko Smart Led TV hediye ediyor. Üstelik % 10 KDV indirimi fırsatıyla…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT