Yeni Model Omega

Yeni Model Omega

Tarihler: 28 Ekim 2019 Pazartesi ~ 28 Aralık 2019 Cumartesi

Firma: Omega

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2019 ~ Ara 28, 2019

Modern Constellation Manhattan'ın yeni görünümünün ardından OMEGA, mavi aventurin kadranlarıyla öne çıkan bir dizi model tanıtıyor.

Camın bu pırıltılı formu, içindeki yıldız görünümlü yansımalar nedeniyle bazen "sang-e setareh" olarak da anılıyor. Farsçada sang "taş" ve setareh de "yıldız" anlamına geliyor. Constellation'ın hassasiyet konusunda başarılarla dolu olan tarihine mükemmel bir referans bu.

Dışa Dönük Tasarım
Yeni koleksiyonda, 18 ayar SednaTM altından üretilen bu 29 milimetrelik model de yer alıyor. Tasarımı, Manhattan'ın yakın zamanda geçirdiği dönüşüme sadık kalıyor. Cilalı kenarlara daha ince bir görünüm için eğim veriliyor, bezel inceltiliyor ve aynı zamanda kasa gövdesi etrafında zarif bir şekilde birleşen sadeleştirilmiş pençeler kullanılıyor.

Aventurın Kadranlar
Her bir Aventurin cam kadran benzersiz. Çok güzel bir yarı saydamlığa sahip olan cam, içinde asılı duran parlak metal kristallerden oluşan evrenle hayat buluyor. Bu büyüleyici etkiyi oluşturmak için cam üretim süreci sırasında metal oksitler eklenirken Aventurin meydana gelmiş oluyor.

Kordon Ve Mekanizma
Saat, çubuk ortalarında bağlantıları bulunan 18 ayar SednaTM altın kordonla sunuluyor ve İsviçre Federal Ölçüm Enstitüsü (METAS) tarafından sektörün en yüksek standardıyla sertifikalanan OMEGA Master Chronometer Calibre 8701 ile güç alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT