Yalın Güzeldir

Yalın Güzeldir

Tarihler: 24 Nisan 2024 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2024 Çarşamba

Firma: Nude

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2024 ~ Tem 24, 2024

NUDE’dan Anneler Günü’ne özel seçenekler

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesiyle modern tasarımlara imza atan, Şişecam’ın global tasarım markası NUDE bu sene de Anneler Günü için birbirinden özel seçenekler sunuyor. NUDE; Mars, Round Up, Mist , Mr. & Mrs., Ilo ve Magnolia koleksiyonlarının eşssiz ve zamansız ürünleriyle, anneleriniz için en özel alternatiflerle bu özel günü karşılıyor.

İşlevselliği ve tasarımı bir araya getirerek cam ev eşyalarında geleneksel sınırların ötesine geçen NUDE, Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleriyle hediye telaşına son veriyor. Tasarım harikası vazolar, mumluklar, kadehler, sürahiler ve karaflar bu sene de en özel Anneler Günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Minimal ve şık tasarımıyla her zevke hitap ediyor

Kurşunsuz kristal vazoların el yapımı zarafetiyle mekanlara kozmik bir dokunuş sunan NUDE Mars koleksiyonu, çelik mavi ve turuncu renk alternatifleri ve üç farklı boyutuyla Anneler Günü için çok özel bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Her zevke hitap eden bu koleksiyon, modern ve klasik dekorasyon stillerine uyum sağlarken küre şeklindeki minimalist ve şık tasarımıyla, her türlü iç mekân dekorasyonuna sofistike bir dokunuş ekliyor. Pentagon Design tarafından tasarlanan Mars koleksiyonu, adını aldığı gezegenin eşsiz renklerini çağrıştırarak kendi gezegenimizin ötesinde var olan geniş renk ve manzara çeşitliliğine atıfta bulunuyor.

Masalarda büyüleyici boyut

Kendisine farklı bir doku katan dikey çizgileriyle göz kamaştıran Round Up Koleksiyonu, yeni gül kurusu rengin ile Anneler Günü hediyesi için dikkat çeken alternatifler arasında bulunuyor. Round Up Koleksiyonundaki kadehlerin geniş optik yüzeyleri, büyüleyici bir boyut kazandırmanın yanı sıra, içeceğin rengini vurgulayarak ışıldamalarına yardımcı olmak için özel olarak NUDE tasarımcıları tarafından tasarlandı.

Gül kurusu ile sevginizi ifade edin

Gül kurusu renkleriyle annelerin kalbini çalacak NUDE Mist Dusty Rose Vazo ve NUDE Mr. & Mrs. Başucu Sürahi Seti Anneler Günü için mükemmel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Tamer Nakışçı tasarımı olan ve kurşunsuz kristal camdan üretilen NUDE Mist Dusty Rose Vazo, sıra dışı tasarımıyla dikkat çekiyor. Kıvrımları ile içindeki çiçeklerin göz alıcı renklerini ortaya çıkararak şiirsel bir anlatım ortaya koyan vazo, Gül Kurusu rengi ve 3 farklı formuyla oldukça zarif bir duruş sergiliyor.

NUDE Mr. & Mrs. Koleksiyonunun en yeni üyesi Gül Kurusu Başucu Sürahi Seti’nin göz kırpan yüz motifli kapağı sürahiyi farklı bir karaktere büründürürken aynı zamanda bardak görevi görmesi de işlevselliğini gözler önüne seriyor. Erdem Akan imzası ile hayat bulan, kurşunsuz kristal camdan tasarlanan sürahi seti, uzun ve kısa seçenekleriyle zarafeti simgeliyor.

Zarif ve romantik gül kurusu rengi annenize duyduğunuz sonsuz sevgiyi ve minneti ifade etmek için mükemmel bir seçenek.

Ev dekorasyonunda zamansız parçalar

NUDE, ev ve yaşam alanlarına yenilik ve küçük dokunuşlarla güzellik katmayı seven anneler için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

Bakır bir taban üzerine yerleştirilen, el oyması dalga desenleriyle bezeli, berrak kristal bir kubbe şeklinde tasarlanan Ilo mumluk, mum ışığını en sıcak ve göz alıcı şekilde yansıtıyor. İç ve dış mekân kullanımına uygun olan mumluk, 3 farklı boyutuyla hediye alternatifleri arasında öne çıkıyor.

Sadeliğiyle ön plana çıkan, geleneksel cam işçiliği teknikleriyle modern tasarımları buluşturan NUDE Magnolia Koleksiyonu, üç renk ve üç farklı boyda vazodan oluşuyor. Her ortama uyum sağlayan yalın bir estetiğe sahip NUDE Magnolia vazoların her biri kendine has duruşuyla dikkat çekiyor. NUDE Ilo Mumluk ve Magnolia vazolar, annelerin yıllar boyunca favorisi olacak ve ev dekorasyonunun zamansız parçaları arasında yerini alacak.

NUDE koleksiyonlarına nudeglass.com ve Paşabahçe Mağazaları’ndan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT