Violet Paketi ile Annenizi Şımartın

Violet Paketi ile Annenizi Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Violet Paketi ile Annenizi Şımartın

Tarihler: 03 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2017 ~ Tem 3, 2017

Rengini doğadan teknolojisini Fakir Hausgeräte’den alan “Fakir Violet Serisi”, Anneler Günü’nde özel fırsat paketiyle bir seferde dört hediye avantajı sunuyor.

Üstün Alman teknolojisini estetik tasarım ve işlevsellikle birleştiren Fakir Hausgeräte’nin, doğanın en güzel çiçeklerinden menekşenin renginden ilham alarak kendi özel renk pantonesiyle tasarladığı Violet Serisi, Anneler Günü’nde “Anneme ne hediye alsam?” telaşını ortadan kaldırıyor.

Fakir’in tüketicilerden büyük ilgi gören Violet Serisi, fırsat paketiyle dört ürün bir arada kombinlenmiş şekilde ve avantajlı fiyatla annelerin mutfaktaki en büyük yardımcısı oluyor. Violet Seri Fırsat Paketi içerisinde Fakir’in en sevilen ve işlevsel ürünlerinden Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi, Lucca Blender Seti, River Çay Makinesi ve Torreo Izgara & Tost Makinesi bulunuyor.

Anne eliyle hazırlanan enfes lezzetlere yardımcı olacak paket, 969 TL fiyatıyla Fakir mağazaları ve online satış mağazası www.fakirshop.com.tr ‘den tedarik edilebiliyor.

Elektrikli ev aletlerinin lider ve öncü markası Fakir Hausgeräte, elektrikli süpürgelerden, kişisel bakım ürünlerine, mutfak grubu ürünlerden, ütülere geniş ürün gamıyla nesillerdir hayatı kolaylaştırıyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT