Vans By Vault; Our Legacy ile Biraz Punk Biraz Asi

Vans By Vault; Our Legacy ile Biraz Punk Biraz Asi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vans By Vault; Our Legacy ile Biraz Punk Biraz Asi

Tarihler: 15 Mart 2017 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2017 ~ May 15, 2017

Her sezon yeni bir marka işbirliği ile sevenlerini onurlandıran Van by Vault, bu bahar Stochkholm çıkışlı erkek giyim markası Our Legacy işbirliği ile yarattığı kapsül koleksiyonla sokaklara punk ruhunu salıyor.

The Vault by Vans x Our Legacy kapsül koleksiyonu tasarlayan Our Legacy marka kurucusu Jocklum Hallin 80’lerin sonu, 90’ların başında Kaliforniya sokaklarını kasıp kavuran kaykay, surf ve punk ruhundan esinleniyor. Vans’in klasik ikon modellerinin silueti, cesur renklere bürünüyor. Turuncu ve siyah ağırlıklı koleksiyonda 10 parça ayakkabı 12 parça da kıyafet ürünü bulunuyor.

Koleksiyonda başrolü çeken hoodie’ler, grafik desenli tişörtler, ikonik ayakkabılar zamansız tasarımlarıyla yıllara meydan okuyor. Koleksiyonun temelini monokromlar ve tercih edilen kumaş detayları oluştururken, bir zamanların unutulmaz punk kültürünü anımsatan mesajlar da dikkat çeken detaylar arasında. Vans ruhunu yansıtan ama aslında arkasında çok daha farklı bir kültürü yansıtan özel koleksiyon, Türkiye’de yalnızca 290 SQM’da satışa çıktı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT