Tchibo ile İyi Uykular Mutlu Sabahlar!

Tchibo ile İyi Uykular Mutlu Sabahlar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo ile İyi Uykular Mutlu Sabahlar!

Tarihler: 29 Mart 2017 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2017 ~ May 29, 2017

Tchibo, “Tatlı Uykulara Dalın” koleksiyonuyla güne mutlu bir başlangıç yapmaya davet ediyor. Konforlu ve rahat bir uykunun ardından güne zinde başlamak isteyenler için özel olarak tasarlanan doğa dostu Tchibo ürünleri, 29 Mart Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında takipçilerini bekliyor.

Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünlerini takipçileriyle buluşturan Tchibo, 29 Mart Çarşamba gününden itibaren “Tatlı Uykulara Dalın” temalı ürünlerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Organik pamuklu doğa dostu nevresimler, konforlu ve şık pijama takımları, yatak odanızda size yer açacak dolap ve yatak düzenleyiciler, 29 Mart Çarşamba gününden itibaren baharla birlikte evinde yeni bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Yatak Odanızın Atmosferini Değiştiren Doğa Dostu Tchibo Ürünleri
Tchibo’nun organik pamuklu* doğa dostu tekstil ürünleri, tüketicileri doğallığın sadeliği ve konforuyla buluşturuyor. Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen ürünler ile bilinçli tüketiciler kesintisiz ve rahat bir uykunun ardından güne zinde bir başlangıç yapıyor.

Tchibo’nun “Tatlı Uykulara Dalın” temalı ürünleri, 29 Mart tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında, her yeni güne mutlu başlangıçlar yapmak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT