Tchibo ile Dolaplarınızda Bahara Yer Açın

Tchibo ile Dolaplarınızda Bahara Yer Açın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo ile Dolaplarınızda Bahara Yer Açın

Tarihler: 22 Mart 2017 Çarşamba ~ 22 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2017 ~ May 22, 2017

Tchibo, “Bu Bahar Sokaklardayız” koleksiyonuyla herkesi sokak modasını keşfetmeye davet ediyor. Baharı sokaklarda doya doya yaşamak isteyenler için özel olarak tasarlanan doğa dostu Tchibo ürünleri, 22 Mart Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında takipçilerini bekliyor.

Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünlerini takipçileriyle buluşturan Tchibo, 22 Mart Çarşamba gününden itibaren “Bu Bahar Sokaklardayız” temalı ürünlerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Organik pamuklu rahat pantolonlardan mevsimlik hırkalara, uzun kollu tişörtlerden spor ayakkabılarına yeni sezonun vazgeçilmez parçaları, 22 Mart Çarşamba gününden itibaren, baharı sokaklarda yaşamak isteyenleri bekliyor.

Organik Pamuklu Tchibo Ürünleriyle Baharı Doğal Karşılayın
Tchibo’nun Global Organik Tekstil Standartları sertifikasına* sahip organik pamuklu doğa dostu ürünleri, tüketicilere de doğa için bir adım atma fırsatı sunuyor. Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen ürünler ile bilinçli tüketiciler bahara ve doğaya merhaba diyor.

Tchibo’nun “Bu Bahar Sokaklardayız” temalı ürünleri, 22 Mart tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında, yeni mevsimin hafifliğini kıyafetlerine de yansıtmak isteyenleri bekliyor.

*Global Organik Tekstil Standartları (GOTS) sertifikalı Tchibo kumaşları en az %70 oranında kontrol altında üretilmiş organik pamuk içerir. Tüm üretim zinciri boyunca da çevre ve sosyal kriterlerin yerine getirilmesine dikkat edilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT