Sevgililer Gününde HP ile Anılarınızı Taze Tutun

Sevgililer Gününde HP ile Anılarınızı Taze Tutun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Gününde HP ile Anılarınızı Taze Tutun

Tarihler: 01 Şubat 2017 Çarşamba ~ 01 Nisan 2017 Cumartesi

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2017 ~ Nis 1, 2017

Sosyal ağlar üzerinden baskı alabilen yazıcı HP DeskJet 3775 ve 3785, 14 Şubat Sevgililer Günü için uygun hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

HP, stile ve her zaman her yerden bağlantı kurmaya önem veren tüketicilere yönelik yeni nesil DeskJet All-in-One (AiO) yazıcı HP DeskJet 3775 ve 3785, Sevgililer Günü için dikkat çeken farklı hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Facebook, Instagram ve diğer sosyal ağlar üzerinden baskı alma ihtiyaçlarına yönelik yeniden tasarlanan beyaz ve su yeşili renç seçenekleriyle HP DeskJet 3775 ve 3785, kendi sınıflarındaki diğer tüm inkjet all-in-one yazıcıların yarısı kadar boyuta sahip olmakla birlikte(1) dayanıklı baskı, tarama ve kopyalama becerilerini kolay mobil kurulum ve özelliklerle bir araya getiriyor.

Ücretsiz HP Social Media Snapshots ile kullanıcılar Facebook, Instagram ve Flickr gibi sosyal ağlar üzerinden fotoğraflarını tasarlayabiliyor, paylaşabiliyor veya baskısını alabiliyor. Kullanıcılar, aynı işlemi doğrudan telefonun fotoğraflar klasöründen de gerçekleştirebiliyor. Social Media Snapshots uygulamasına uygun olarak da tasarlanan HP’nin bu yazıcısı sayesinde, 4x5 yapışkan fotoğraf kağıdını kullanarak yatak odalarınızı, dolaplarınızı süsleyebilir ya da tasarladığınız fotoğrafları sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Facebook Messenger kullanıcıları da HP Printbot kullanarak bir Facebook Messenger diyaloğundaki içeriği kolaylıkla basabiliyor. Buna ek olarak bu bot, kullanıcıların yazıcı eklemelerini, yazıcının hafızasından baskı almayı ve sarf malzeme siparişi vermelerini sağlayarak fotoğraf ve belge basımı deneyimini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Üstelik tüm bunları 269 TL gibi uygun bir fiyatla sunuyor.

Kısa bir süre önce TIME Magazine tarafından Tüm Zamanların En Etkili 50 Cihazı listesinde gösterilen, yeni tasarlanmış bu DeskJet, akıllı telefon ya da tabletten baskı alma deneyimini olabilecek en kolay şekilde sunuyor. HP DeskJet 3775 ve 3785 yalnızca alanı en iyi şekilde kullanmakla kalmıyor, bulunduğu alana göz alıcı tasarımıyla da stil katıyor.

Telefondan kolay baskı
HP All-in-One Remote ve OS çözümleri sayesinde mobil bir cihaza yazıcı kurup baskı almak her zamankinden daha kolay hale geliyor(3). Ücretsiz uygulama kullanıcılara baskı ve kopyalama gibi kilit öneme sahip işlevleri Apple™, Android™ and Windows® cihazlarının da aralarında bulunduğu çoğu akıllı telefon ve tabletten gerçekleştirme imkânı sunuyor. Kullanıcılar Wi-Fi Direct(4), kullanarak mobil cihazlarından anında baskı almaya başlayabiliyor ve yazıcılarına herhangi bir ağa gereksinim olmadan erişebiliyor.

HP DeskJet 3775 ve 3785 sadece Teknosa mağazalarında KDV dahil 269 TL’den satışta.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT