Sevgililer Günü’nde En İkonik Hediyeler Levi’s®’tan

Sevgililer Günü’nde En İkonik Hediyeler Levi’s®’tan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü’nde En İkonik Hediyeler Levi’s®’tan

Tarihler: 01 Şubat 2017 Çarşamba ~ 01 Nisan 2017 Cumartesi

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2017 ~ Nis 1, 2017

Yılın en romantik gününde sevgilisine unutamayacağı bir hediye vermek isteyenlerin tercihi Levi’s®, zamansız şıklığı sembolize eden seçenekleriyle stil sahibi öneriler sunuyor.

Denim tutkunlarının vazgeçilmez markası Levi’s®, İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda yer alan ikonik ürünleriyle, Sevgililer Günü’nde çiftler için en romantik hediye seçeneklerini sunuyor.

Yeni koleksiyon için geri dönen Orange Tab serisindeki ürünler, Sevgililer Günü’nde sevgilinizi mutlu etmek istiyorsanız tam size göre bir hediye!

Orange Tab serisinde yer alan 517™, A-line etek, Kick Flare salopet ve kırpılmış 505™C, kadınlara cool bir görünüm kazandırırken 510™ Skinny, 505™C ve vintage ruhu taşıyan Trucker jacket’ler ile erkekler sevgilileriyle uyumlu bir tarz yakalıyor.

Orijinal 501®’in mirasına ve klasik görüntüsüne sadık kalınarak güncellenen 501® Skinny de, Sevgililer Günü’nün hit hediyeleri arasında yer alıyor.

Levi’s® klasiği cepli tişörtler, sweatshirtler ve Western gömlekler ile sevgililer aşkta uyumu yakalarken Batwing logolu sweatshitler, ikonik Batwing t-shirtler, 711 Skinny veya yeni 501® Skinny ile birbirini tamamlıyor.

Mutlu bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenlerin ilk tercihi Levi’s®, hem kendinize hem sevgilinize alabileceğiniz mükemmel hediye alternatifleriyle şıklığınızı tamamlıyor.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT