Ramazanın Vazgeçilmez Lezzeti Pilavlar, ‘Tanem’ ile Artık Tane Tane…

Ramazanın Vazgeçilmez Lezzeti Pilavlar, ‘Tanem’ ile Artık Tane Tane…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazanın Vazgeçilmez Lezzeti Pilavlar, ‘Tanem’ ile Artık Tane Tane…

Tarihler: 23 Mayıs 2017 Salı ~ 23 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Emsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2017 ~ Tem 23, 2017

Emsan, yeni nesil Tanem Pilav Tenceresi ile Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmez tatlarından olan pilavların lezzetine lezzet katıyor. Tanem ise kurufasülyeden türlüye, köfteden nohuta kadar enfes yemeklerinizin yanına yapacağınız tüm pilavların tane tane olmasını sağlıyor.

Emsan, Ramazan ayında da pilavlarınızı tıpkı annenizin eli değmiş gibi tane tane yapmanız için tasarladığı Tanem Pilav Tenceresi ile misafirlerinizin gönlünü fethetmenizi sağlıyor.

Tanem ile Ramazan sofraları artık daha lezzetli/strong>
Sadece pilav pişirmek için özel olarak tasarlanan Tanem, dibi tutmuş lapa lapa pilavların tarihe karışmasını sağlarken, Ramazan sofarları için hazırladığınız birbirinden lezzetli yemeklerinizin yanına yapacağınız tüm pilavların lezzetli olmasına eşlik ediyor. Kalabalık Ramazan sofralarındaki sohbetlere enfes pilavınızla dahil olmanıza olanak tanıyan Tanem; ısıyı eşit dağıtan kalın alüminyum gövdesi, özel hibrid iç kaplaması ve tencere içindeki buharı dengeli bir şekilde dağıtan özelliğiyle pilavlarınızın tadına tat katıyor. Özel tasarım gövde şekliyle de Tanem, ister tahta kaşık ister çelik spatula ile pilavınızın kolay karıştırılıp demlenmesini sağlıyor.

Anne eli değmiş pilavlar için Tanem
Kalın alüminyum üzerine tatbik edilen , PFOA içermeyen, çizilmelere karşı dayanıklı, yanmaz, yapışmazlık özelliği artırılmış PTFE ve seramiğin üstün özelliklerinin harmanlanmasıyla ortya çıkan hibrit kaplama ile üretilen Emsan Tanem Pilav Tenceresi, dibi tutmadan ve tencereye yapışmadan tane tane pilavları zevkle pişirmenize yardımcı oluyor. Emsan Tanem Pilav Tenceresi tüm Emsan satış noktaları ve www.emsan.com.tr’ de lezzet tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT