Pantene ile Işıldayan Mezuniyet Saçı

Pantene ile Işıldayan Mezuniyet Saçı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pantene ile Işıldayan Mezuniyet Saçı

Tarihler: 10 Nisan 2017 Pazartesi ~ 10 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Pantene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2017 ~ Haz 10, 2017

Mezuniyet gecenizde kusursuz saçlarınızla göz kamaştırmak ve son santimine kadar güçlü saçlarınızı dilediğiniz gibi kestirmeden kullanmak istiyorsanız Pantene’in saç bakım ürünleri tam size göre. Pantene, dünyada bir ilki gerçekleştirerek, akıllı ürün teknolojisini saç bakımına taşıdığı yeni “Akıllı Pro-V” formülü ile önce saçınızı tanıyor, ardından farklı bölgelerdeki farklı hasarları tespit ederek saçınıza göre adapte oluyor. 

Mezuniyet gecesine hazırlanırken, giyeceğimiz kıyafet ve makyajımız kadar saçlarımız da özen istiyor. Ancak günlük yaşam alışkanlıklarından şekillendirmeye, yıl boyu zayıf düşen ve yıpranmalara açık hale gelen saçınızı yeniden yapılandırarak gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak şart. Mezuniyet gecesine sayılı günler kala, sağlıklı görünen güçlü saçlar yaratan Pantene Pro-V Doğal Sentez Güç ve Parlaklık serisini düzenli olarak kullanarak, saçınızın farklı bölgelerine ihtiyacına göre adapte olmuş özel bir bakım uygulayabilirsiniz. Akıllı Pro-V formülü yıpranan saç uçlarına sağladığı özel bakımla, saçlarınızın son santimine kadar güçlü olmasını sağlıyor. Siz de Mezuniyet Gecesinde kusursuz saçlarınızla göz kamaştırmak istiyorsanız saç bakımınız için Pantene’in Akıllı Pro-V Formüllü Doğal Sentez Güç ve Parlaklık serisini tercih edebilirsiniz.

Saçınız dalgalı ya da düz ise kusursuz saç şekilleri için önce saçlarınızı Pantene Pro-V Doğal Sentez Şampuan ile arındırın ve tüm uzunluğu boyunca Pantene Pro-V Doğal Sentez Saç Bakım Kremi uygulayın ki şekillendirmenin bazı sağlam olsun, saçlarınız tarzı ne olursa olsun sağlıklı görünümünü ve ışıltısını korusun. Saçınızı şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaya karşı koruması ve bakım yapması için Pantene Keratin Onarıcı E Vitaminli Yağ’ı uygulayın. Saçı küçük tutamlara ayırın ve her tutamı saç düzleştiriciniz ile kıvırın. Toka ile saçlarınızı bigudi ile sarıyormuş gibi tutturun ve soğumasını bekleyin. Saçınızı açın ve nazikçe tarayın. Saçlarınızı yarım toplamak için kenarlarını geriye tarayın ve başınızın üst kısmında 2-3 toka ile tutturun. Eğer saçınız parça parça önünüze düşerse önemsemeyin, aslında çaba harcanmadan yapılmış hafif dağınık bir stiliniz olmuş olur. Son bir dokunuş olarak ise ipeksi bir yumuşaklık ve göz alıcı bir parlaklık için, Pantene Argan Yağlı Elixir’i uygulayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT