Panasonic'ten Enerji ve Altyapı Sektörlerine Yönelik Mobil Çözümler

Panasonic'ten Enerji ve Altyapı Sektörlerine Yönelik Mobil Çözümler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Panasonic'ten Enerji ve Altyapı Sektörlerine Yönelik Mobil Çözümler

Tarihler: 24 Nisan 2017 Pazartesi ~ 24 Nisan 2017 Pazartesi

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2017 ~ Nis 24, 2017

Panasonic’in dayanıklı Toughbook ve Toughpad’leri 5. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nda enerji ve yapı sektörünün beğenisine sunuldu. Zorlu şartlar altında çalışanların her türlü mobil bilişim ihtiyaçlarına özel tasarlanmış bu ürünler mekân ve zaman fark etmeksizin her koşulda kesintisiz yüksek performansa sahip.

Panasonic, zorlu şartlara karşı dayanıklı Toughbook ve Toughpad’ler ile enerji ve altyapı gibi kesintisiz mobil çalışma ihtiyacındaki sektörlere yönelik dayanıklı çözümler sunmaya devam ediyor. 19-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen 5. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nda su, toz, darbe, aşırı sıcak ve soğuğa dayanıklı FZ-M1, CF-20 ve FZ-G1 modelleri yeni özellikleri ile tanıtıldı. Dayanıklı Toughbook ve Toughpadler; enerji ve altyapı sektörlerinin yanı sıra, kamu hizmetleri, acil servisler, otomotiv, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik ve güvenlik gibi sektörlerin de mobil çalışma ortamlarını daha verimli kılmak için tasarlandı. FZ-M1, CF-20 ve FZ-G1 modelleri, verimliliğin ve dayanıklılığın haricinde uzun pil ömürleriyle kullanıcısına “kesintisiz çalışma” imkanı sağlıyor.

Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya akıllı şebekeler ve enerji şirketlerinin mobil çalışma ihtiyacı hakkında, “Enerji üretim tesisleri, dağıtım şirketleri ve haneler arasındaki hizmet akışının kusursuz olması için saha ekiplerinin eşgüdümlü ve verimli olarak çalışabilmeleri şarttır. Bu amaca yönelik olarak tasarlanan, dayanıklılıkları ve uzun pil ömürleriyle ‘kesintisiz çalışma’ imkanı sunan ürünlerimiz, Avrupa’da yüzde 65 pazar payına sahip. Panasonic Toughbook ve Toughpad’lerin saha koşullarına gösterdiği kusursuz uyum ve saha çalışanlarına sunduğu üst düzey seçenekler tüm dünyada bu anlayışın yaygınlaşmasına yardımcı oluyor” yorumunda bulundu.

Esnek ve dayanıklı tablet: Panasonic Toughpad FZ-M1
Panasonic’in 7 inç ekran boyutuna sahip tamamen dayanıklı Windows 10 Pro işletim sistemine sahip tableti Toughpad FZ-M1, üretim sektörü çalışanlarına yönelik tasarımı ile öne çıkıyor. Intel® Core™ m5-6Y57 vPro ve Intel® Atom™ x5-Z8550 işlemci olmak üzere iki farklı versiyona sahip cihaz yüksek performans ve verimli güç kullanımı sağlarken, yansıma önleyici katmana sahip WXGA (1200x800) çözünürlüklü ekran, her türlü aydınlatma koşulunda on parmak kapasitif dokunmatik ekran becerilerini sergileyebiliyor. Yalnızca 540g ağırlığında ve 18mm kalınlığındaki Toughpad FZ-M1, sahip olduğu yapılandırma girişleri ve bütünleşmiş iş genişletme modülü ile yüksek oranda esneklik sunuyor. 180 cm yükseklikten düşmelere karşı dayanıklılığı testlerle sabit olan Toughpad FZ-M1, toza ve suya karşı uluslararası IP65 direnç standartlarını karşılıyor ve -10 ila +50 derece arasındaki sıcaklık koşullarında verimli bir şekilde çalışabiliyor.

Mobil çalışanlara çok yönlü bir çözüm: Panasonic Toughbook CF-20

Panasonic Toughpad CF-20, gücünü yaşam ömrünün tamamında üstün performansı temin eden en yeni teknolojilerden alıyor. Intel® CoreTM m5-6Y57 vPro işlemci teknolojili ürün (4MB önbellek, 1.1GHz ila 2.8 GHz arası, Intel® Turbo Boost Teknolojisi), fansız tasarım, Intel® HD Graphics 515, 8GB RAM, 256GB SSD ve tam sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi özellikleriyle performansın en üst seviyesini sağlıyor. Eldivenle kullanıma uygun dokunmatik ekran, özel amaçlar için üretilen Araç Montaj Haznesi ve Masaüstü Giriş Replikatörü ile Panasonic Toughbook CF-20 benzersiz bir mobil kurumsal araç haline geliyor. Altı farklı çalışma moduna sahip Panasonic Toughbook CF-20’nin çok çeşitli kurumsal kullanım alanları bulunuyor. Tablet, dizüstü bilgisayardan ayrılabiliyor. Dahili taşıma kulbunun kullanımıyla cihaz elde taşınabiliyor veya herhangi bir yere asılabiliyor.

Panasonic Toughbook CF-20, magnezyum alaşıma sahip kasasının yanı sıra IP65 ve MIL-STD 810G seviyesindeki dayanıklılığı ile hem geleneksel Toughbook tasarım mirasını devam ettiriyor hem de dış mekanda ve zorlu şartlarda kullanım için daha da elverişli hale geliyor. Dizüstü modunda yalnızca 1,76kg ağırlığındaki Toughbook, her zamankinden daha mobil şartlara sahip. Ayrılabilen tablet ise yalnızca 950g ağırlığında. Bu türdeki bir cihazın standart 2kg’lik ağırlığının altında olmasıyla Toughbook CF-20 benzerlerinden ayrılıyor.

Verimlilik ve pil ömründe bir numara: Panasonic Toughpad FZ-G1
Intel® Core™ i5-6300U vPro işlemci (2.4GHz, 3MB Intel® Smart Cache ve DirectX 11 destekli Intel® HD 5500 grafiklere sahip Toughpad FZ-G1’in pil çalıştırma ömrü 14 saat. Windows 10 Pro Update işletim sistemine sahip Panasonic FZ-G1 tablet 10,1 inç ekran boyutuna sahip. İnce, hafif ve buna rağmen tamamen dayanıklı olan FZ-G1 büyük pil paketi seçeneği ve opsiyonel cihaz çalışır durumda pil değiştirme becerileriyle üretim sektörü için kesintisiz ve sorunsuz kullanım sunuyor. Toughpad FZ-G1, perakende ve üretim gibi sektörlerin yanı sıra sahada çok sayıda ekipleri bulunan mühendislik ve bakım odaklı ulaştırma, dağıtım, acil servisler, sigorta değerleme ve kamu hizmetleri gibi alanlarda mobil çalışan profesyoneller tarafından tercih ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT