Oyun Meraklılarının Nefesini Kesen Lenovo Legion Y520 Türkiye'de!

Oyun Meraklılarının Nefesini Kesen Lenovo Legion Y520 Türkiye'de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Oyun Meraklılarının Nefesini Kesen Lenovo Legion Y520 Türkiye'de!

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Oyun bilgisayarlarını, Legion markası altında toplayan teknoloji devi Lenovo, yeni modeli Legion Y520 ile en iyi performans, ses, tasarım, ışıklı oyun kumandaları ve havalandırma özelliklerini bir çatı altında birleştirdi. Şimdi Lenovo Y520 ile kendinizi oyuna kaptırma zamanı!

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Moto markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, oyun dünyasındaki iddiasını yeni ürünü Legion Y520 ile taçlandırıyor.

Hızınıza oyunlar bile yetişemeyecek
En yeni oyunlarla uyum sağlaması için tasarlanan son teknoloji harikası Legion Y520, kendini oyuna kaptırmak isteyen teknoloji severlerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Hızlı tempolu oyun için 7. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci, NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti grafik ve hibrid depolama özellikleri ile gelen ürün ayrıca yüksek ses kalitesi için Dolby Audio™ Premium ile 2 x 2W Harman™ hoparlörlerle donatıldı. Kazanmak için oynamanın sırrının, en ince detayları görebilmekte gizli olduğunu bilen Lenovo, kırmızı altan aydınlatmalı klavye ile donattığı yeni modeli ile oyun keyfini gece yaşayan oyuncuların da yeni favorisi olmaya en büyük aday.

Ekstra soğutma ile kesintisiz oyun keyfi
Yalnızca 2,5 kg’lık alüminyum gövdesi ve 2,58 mm’lik tasarımıyla hem ince hem de hafif bir oyun bilgisayarı olarak rahatça taşınabilen Legion Y520, siz istediğiniz yerde oyununuzu oynarken, stratejik olarak tasarlanmış fan ve havalandırma kanallarıyla ısı ile savaşmak için tasarlandı. Grafik kartı ve işlemcilerin yakınında bulunan bu fan sistemi sıcak havayı iterken, termik havalandırma panoları da sıcaklığı dışarı atıp ortadan kaldırıyor. Ayrıca ek soğutma gerektiren oyunlarınız için Lenovo’nun özel olarak geliştirdiği Extreme Cooling özelliğini kullanabilir, saatler boyu süren oyunlarda bile ısınma sorunu yaşamadan oyunun keyfini yaşayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT