Mustang ile Akdeniz Temalı Yaz

Mustang ile Akdeniz Temalı Yaz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mustang ile Akdeniz Temalı Yaz

Tarihler: 21 Mart 2017 Salı ~ 21 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Mustang

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2017 ~ May 21, 2017

Avrupa’nın ilk Jean markası Mustang Jeans, İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda marin ve Akdeniz temalardan esinleniyor. Denim felsefesini doğal ve özgün olmaya dayandıran Mustang Jeans’in yeni koleksiyonu ‘Yapabileceğiniz en iyi şey kendiniz olmaktır’ mottosuyla yola çıkıyor. Mustang Jeans’in kalıpları ve kaliteli kumaşları sezona damgasını vuracak.

Mustang Jeans yeni sezona Akdeniz sahillerinden esinlenen koleksiyonu ile damga vurmaya hazırlanıyor. Modada ulaşılabilir şıklığın adresi Mustang Jeans İlkbahar-Yaz sezonunda doğallığa geri dönüyor. Koleksiyona Akdeniz’in enerjik ve rahat ruh hali ilham veriyor. İşlenmemiş görünümlü konik ve düz kesim denimler, hafif ve özgün renklendirmelerle sade ve rahat bir yazın müjdesini veriyor.

Koleksiyonda yer alan jeanleri tamamlayan polo tişörtler, günlük giyimde şıklığın anahtarı rengarenk gömlekler ve keten şortlar dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan Candiani pantolonlar ise Akdeniz’in neşeli ve flörtöz ruhundan ilham alıyor. Mustang Jeans İlkbahar-Yaz sezonunda modanın trend renklerine odaklanarak lacivert, haki, siyah, gri, sarı, beyaz, bordo, ve mavi tonlarından oluşan geniş bir renk paleti sunuyor.

Desenlerin ve mavi tonlarda denizci çizgilerinin incelikli kullanımı Akdeniz yaşam tarzına yeni bir yaklaşım getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT