Lumberjack Kadınları Bu İlkbahar Yaz Daha Rahat Daha Şık

Lumberjack Kadınları Bu İlkbahar Yaz Daha Rahat Daha Şık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack Kadınları Bu İlkbahar Yaz Daha Rahat Daha Şık

Tarihler: 21 Mart 2017 Salı ~ 21 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2017 ~ May 21, 2017

Şıklığından da konforundan da ödün vermeyen şehirli kadının vazgeçilmez markası Lumberjack, ilkbahar yaz sezonuna iddialı giriyor. İkonikleşmiş marin modellerinin yıldızlaştığı koleksiyonda; metalik renkler, kanvas kumaşlar ve siyah-beyaz modeller öne plana çıkıyor.

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack, bu sezon da Urbanature Koleksiyonu ile kadınları yazı çağrıştıran enerji dolu modellerle buluşturuyor. Koleksiyonda yer alan; beyaz taban, hasır taban ve lazer kesimin metalik renklerle birlikte kullanıldığı Lumberjack modelleri, bu sezona damga vuracak gibi görünüyor. Gold, bronz, metal gibi renklerin kullanıldığı bu modeller de slip-on ve sneaker tarzlar dikkat çekiyor.

Sezonun en hit trendi siyah ve beyaz da Lumberjack Urbanature Koleksiyonu’nda en şık ve sportif yorumlarıyla karşımıza çıkıyor. Farklı kumaş türleriyle çeşitlendirilen siyah ve beyaz ayakkabılar, yüksek taban modasını da es geçmiyor. Koleksiyondaki kanvas kumaşlı modellerse mint, turuncr, mor, pembe, kırmızı gibi sıcak renkleriyle ön plana çıkıyor. Kanvas kumaşlar klasik Lumberjack marin modellerin yanı sıra sportif modellerle de birleştirilerek farklı bir tarz yaratılıyor.

Lumberjack Sport Koleksiyonu ise koyu renkleri canlı renkli bağcık, taban gibi detaylarla birleştiren modelleri ile dikkat çekiyor. Yürüyüş ve koşu için üretilen modellerse, renkli detaylarıyla şıklık ve performansı bir arada sunuyor. Lumberjack Outdoor Koleksiyonu’nun bu sezonki yıldızları ise aqua modeller. Tabanlarında bulunan özel delikler sayesinde su tutmayan aqua modeller, rahatlıklarının yanı sıra canlı renk tonlarıyla da yeni mevsime enerji katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT