Lumberjack Espadrillerle Yaz Boyu Rahat Adımlar

Lumberjack Espadrillerle Yaz Boyu Rahat Adımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack Espadrillerle Yaz Boyu Rahat Adımlar

Tarihler: 23 Mayıs 2017 Salı ~ 23 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2017 ~ Tem 23, 2017

İlkbahar ve yaz mevsiminin gözdesi olan espadriller Lumberjack koleksiyonunda en şık ve rahat versiyonlarıyla kendini gösteriyor. Simli modellerden lazer kesimlilere geniş renk ve model yelpazesiyle Lumberjack Espadriller, tüm kadınlar ferah adımlar sunuyor.

Espadril tutkusuna farklı bir boyut getiren Lumberjack modelleri arasında her yaşa ve tarza hitap eden bir model bulmak mümkün. Zıt renklerin bir arada kullanıldığı Lumberjack Espadril modellerinde çizgi detayları, denim dokusu ve cıvıl cıvıl yaz renkleri sizi karşılıyor. Şortlardan pantolonla, uçuşan elbiselerden eteklere her kıyafetle kombinleyebileceğiniz Lumberjack Espadriller, bu yaz tarzıyla fark yaratmak isteyenleri bekliyor… Lumberjack Espadril modelleriyle hem iş yerinizde hem günlük yaşamınızda özgün bir stil yaratabilir, tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

Siz de birbirinden şık ve renkli espadril modellerini Lumberjack yorumuyla görebilmek için FLO, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT