Kiko Milano Summer 2.0 Koleksiyonu ile Annenizin Güzelliğine Güzellik Katın

Kiko Milano Summer 2.0 Koleksiyonu ile Annenizin Güzelliğine Güzellik Katın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kiko Milano Summer 2.0 Koleksiyonu ile Annenizin Güzelliğine Güzellik Katın

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Kiko Milano

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Hayatın her anına eşlik eden KIKO Milano, Anneler Günü için keyifli hediye seçenekleri sunuyor. Annelerinin güzelliğine güzellik katmak ve günlerini renklendirmek isteyenler için KIKO Milano sınırlı sayıda üretilen Summer 2.0 Koleksiyonu’nu öneriyor. İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano’nun Summer 2.0 Koleksiyonu ruj, yüz fırçası ve çantadan oluşan ürün yelpazesi ile Anneler Günü için ideal bir hediye alternatif oluyor.

Dudaklarda kadifemsi bir pürüzsüzlük hissi bırakan, mat görünümlü Summer 2.0 ruj, rahat ve duyusal bir dokuya sahip olmasıyla dikkat çekerken, Summer 2.0 yüz fırçası yüze sürülen her türlü pudranın kolay ve dengeli bir şekilde uygulanmasına sağlıyor. Summer 2.0 koleksiyonunun yumuşak makyaj çantası ise koleksiyonun ürünlerini gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabilmeniz için pratik bir çözüm oluyor. Koleksiyonun deseninde ve incelikle düşünülmüş satensi altın gül rengini yansıtan ve Ross Lovegrove tarafından tasarlanmış olan bu zarif ve benzersiz çanta yaz aylarında en büyük yardımcınız olacak!

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT